Actualitate

FOTO | Elevii de la Boboc, distracție la Balul Bobocilor

Elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc (SMMMSFA) au savurat fiecare clipă din mult așteptatul Bal al Bobocilor, ce s-a ținut joi, 17 noiembrie. Au concurat pentru râvnitul titlu de „Miss” și  „Mister” șase perechi de boboci din rândul elevilor de anul I din cadrul programului de formare a maiștrilor militari și a programului de formare a subofițerilor. Perechile s-au luptat pentru a obține punctaj cât mai mare la cele trei probe din concurs: proba talentelor, proba de cultură generală și proba de dans.

„Proba talentelor  a fost cea mai solicitantă etapă a concursului, deoarece imaginația și creativitatea atât a concurenților, cât și a organizatorilor de anul doi, a fost pusă la încercare. Cei din urmă, membri ai Cercului cultural artistic <Bobocii aerului>, i-au îndrumat, sfătuit, coordonat și mentorat pe concurenți, în domeniul artistic în care aceștia au dorit să își exprime talentul: dans, interpretare vocală sau scenică. Momentele prezentate au fost intense și au purtat auditoriul printr-o paletă largă de emoții”, transmit reprezentanții SMMMSFA Boboc.

Cele șase perechi de boboci, prin munca depusă și talent, s-au făcut remarcate în fața juriului format din comandantul școlii, comandor Ștefan-Daniel Cotigă, locțiitorul comandantului, comandor Corneliu Mititelu, subofițerul de comandă, plutonier adjutant Dobraniș Ullise, profesorul Miruna Gogoci și elevul sergent Dan Paul, care a decis asupra rezultatelor finale pe baza grilei de evaluare.

Și, pentru că spectacolul concurs trebuia să aibă un final, titlurile au fost gândite ca răsplată pentru tot efortul depus, nu ca ierarhizare. „Felicităm toate perechile de boboci formate din Banu Ioana și Bucur Mihai; Lukacs Andrea și Bănulescu Dragoș; Pătrașcu Mirela și Stancu Alexandru; Cojocaru Andreea și Cucoş Casian; Bîcîin Andreea și Zaharia David; Mare Aida și Chirița Ioan. Aceștia au fost recompensați cu următoarele titluri: Miss și Mister Spontaneitate, Miss și Mister Originalitate, Miss și Mister Istețime, Miss și Mister Popularitate, Miss și Mister Eleganță. Cei care au câștigat titlul de Miss și Mister Boboc 2022 sunt Mare Aida și Chirița Ioan”, mai precizează SMMMSFA.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker