Monden

FOTO / Dora Ungureanu și-a botezat fetița

„Oficial, vă facem cunoștință cu cea care ne-a schimbat viața în bine! Ea este toată iubirea noastră, Ines-Ștefania! Mulțumim nășicilor pentru tot, și invitaților care au fost și sunt aproape întotdeauna de noi!”, a scris mămica fericită, artista Dora Ungureanu. Petrecerea de botez a avut ca și culoare tematică roz- pudrat, mămica, nașul și micuța botezată fiind îmbrăcați în tonul petrecerii. Doar nașa a avut un costum deux-pieces de un roz mai aprins, fiind pata de culoare din poze.

Dora a devenit mămică anul trecut și a fost foarte discretă cu pozele și detaliile despre sarcină și despre naștere, continuându-și evenimentele artistice sănătoasă și fericită, fără niciun moment de pauză. La numai câteva săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Dora s-a întors pe scenă, cântând chiar și în noaptea de Revelion, alături de bandul ei. Iar acum, după botez, a anunțat că agenda pe 2023 este plină, deși este proaspăt mămică și se bucură maxim de orice evoluție a micuței Ines.

Următoarea întâlnire pe care Dora le-o dă fanilor, în afară de evenimentele de nuntă, cununii, aniversări și botezuri este pe 8 martie, acolo unde artista buzoiană le va cânta cu trupa sa celor ce vor petrece de Ziua Femeii. „De voia bună mă ocup eu, de servire, meniu și ca totul să fie ca la carte se ocupă Unirii Events Hall! Tot ce trebuie să faci este să fii alături de noi la o petrecere pe cinste! Cine e cu noi pe 8, să-mi dați de veste!”, a sunat invitația lansată de Dora către cei care vor să danseze într-o zi atât de specială.

 

 

Articole similare