Monden

FOTO | Dora Ungureanu se relaxează în Grecia

Un an agitat, dar frumos, a fost până acum 2023 pentru Dora Ungureanu, și cu revenirea din pandemie și cu postura nouă de mămică. Dora a experimentat la maximum, primul an din viața Ștefaniei Ines, iar serile și-a distrat fanii și nuntașii la evenimentele private care s-au reprogramat din cei doi ani în care au fost sistate sau la cele nou stabilite.

Iar dacă energia sa a fost nesfârșită, pauza era inevitabilă, așa că Dora și soțul ei au ales să facă o escapadă pe meleagurile elene, să se bucure de o minivacanță relaxantă. Însă, până să părăsească țara, cântăreața a făcut un popas și la emisiunea lui Cristi Brancu, ca să își prezinte planurile estivale și pe meleagurile natale.

Artista a ajuns și la o formă fizică de invidiat după numai câteva luni de la naștere, iar Dora a optat în zilele toride de pe malurile Greciei pentru un costum albastru marin, cu decupaje îndrăznețe și accesorii inedite. În nicio poză Dora și soțul ei, Florin, nu apar cu cea mică, semn că vacanța în doi este excelentă și liberă de orice program.

Articole similare