joi, 21 ianuarie 2021

FOTO | Doggy’s bubbles & SPA, servicii profesionale pentru prietenii blanosi

Doggy’s bubbles & SPA este un salon de ingrijire si toaletaj complet pentru prietenii noștri blanoși, recent deschis in Buzau, ce iși propune sa depășeasca limitele și sa ducă idea de frizerie canină la un nivel inalt , inspirat de cele mai de top saloane de cosmetica din afara Romaniei.

Ambientul placut si vesel, caldura si rabdarea cu care sunt tratați cațelușii dar și serviciile profesionale sunt doar cateva din atuurile acestui salon!

Silvia Chivu, proprietarul salonului, spune ca a reusit sa transforme o pasiune, iubirea pentru animale, intr-o ocupatie permanenta: „Am iubit animalele din totdeauna, insa indeosebi catelusii. Asa ca mi-am propus sa imi transform pasiunea  in munca mea de zi cu zi. Consider ca prietenii nostri patrupezi nu sunt doar animale de companie , ci parte din familie, ei ne ofera iubirea si bucuria lor zilnic, asa ca și ei merita sa primeasca rasfatul lunar cuvenit la Doogy’s bubbles & SPA . Am studiat luni de zile pentru a deveni cea mai buna si nu mă voi opri decat la nivelul de perfectiune. Comparand diverse alte saloane de grooming , tin sa menționez ca nu voi aplica niciodata violenta asupra cainlior, asa cum știm cu toții ca se practica prin unele locuri, din nefericire. Aici sunt tratati cu multa rabdare, ceea ce este esential intr-un salon de grooming , cu iubire, și garantat cațelusii pleaca acasa la ei veseli, cu o tunsoare cu forma, parfumați si accesorizati. Folosim produse si aparatura profesionala de top pentru a oferi rezultatul asteptarilor dvs. Va asteptam pentru a va convinge de calitatea oferita de acest grooming-salon, in Buzau, pe strada Plevnei, la numarul 7”.

Detalii, dar si poze cu micutii, gasiti si pe pagina de Facebook Doggy’s bubbles & SPA – frizerie canina.

 

loading...
error: Content is protected !!