Monden

FOTO | Dodo va avea un băiețel

Au pornit cu o poveste de dragoste destul de controversată, dar au demonstrat că nici diferența de vârstă și nici părerile celor din jur nu pot concura cu iubirea pe care o simt unul pentru celălalt. Fosta protejată a lui Costi Ioniță, buzoianca Doinița ,,Dodo” Ioniță, a organizat un baby shower în direct, la Antena Stars, și a aflat sexul bebelușului:  va fi mamă de băiat! Soțul și-a dorit băiețel, ea și-a dorit fetiță, dar cei doi sunt convinși că îl vor iubi extrem de mult și că vor fi părinți grijulii, protectori și ca vor face tot posibilul pentru ca rodul iubirii lor să aibă o viață plină de surprize.

Dodo și soțul ei, Liviu Kevin, au organizat un baby shower în direct, la Antena Stars, pentru a afla sexul bebelușului. Cei doi au fost mai emoționați ca niciodată, ba chiar frumoasa artistă a izbucnit în lacrimi, știind că va deveni mămică la doar 18 ani. Bineînțeles, la fel de emoționați au fost și nașii lor, care le-au promis că le vor fi mereu alături și îi vor ajuta indiferent de situațiile cu care se confruntă.

Dodo a anunțat acum câteva luni că este gravidă și, tot în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, a făcut confesiuni emoționante despre perioada sublimă pe care o traversează. Îndrăgita cântă­reață a declarat că și-a dorit enorm de mult să rămână însărcinată și că, la început, chiar a încercat să-i facă o farsă iubitului său, cu un test de sarcină fals. Cum nu a reușit, la doar o săptămână distanță, surpriză: testul de sarcină i-a ieșit pozitiv!

Cât despre reacția mamei sale, cu toate că s-a bucurat nespus de mult, cea care i-a dat viață artistei a ținut să-i spună că totuși s-a grăbit puțin. ,,Și mama, și soacra mea au fost superîncântate, dar, din păcate pentru ele, amândouă sunt plecate. Soacra în Germania și mama în Franța și nu avem pe nimeni alături. Mama nu a plâns, a fost la modul: <Felicitări! Doamne ajută, dar parcă e prea devreme>. A zis că este puțin cam devreme pentru vârsta mea și m-am gândit că, na!, între noi este o diferență de 16 ani și nu mai… Mi-am dorit atât de tare și văzusem un tutorial pe Tik Tok că, dacă pui un anumit suc în testul de sarcină, îți apar două linii. Am făcut asta, nu mi-a ieșit și uite că Dumnezeu m-a ascultat și la o săptămână mi-au apărut două liniuțe, fără suc”, a declarat Dodo la Showbiz Report de la Antena Stars.

Reamintim că Doinița Ioniță s-a consacrat în mu­zică în urma participării la emisiunea X Factor. A colaborat cu Costi Ioniță pentru cele mai tari piese ale sale, iar acum superba artistă este însărcinată și trăiește din plin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Articole similare

error: Continut protejat!!