Monden

FOTO | Dodo și-a scos iubitul pe social media

Dodo posteaza în ultima perioadă pe rețelele de socializare imagini cu actualul iubit și cu băiețelul ei, mărturisindu-le fanilor că trece printr-o perioada extrem de fericită. Cântăreața s-a despărțit de ceva vreme de tatăl copilului ei, după ce acesta ar fi înșelat-o în repetate rânduri. Mai mult, bărbatul nu și-a văzut fiul niciodată.

Tânăra Doinița Ioniță și-a refăcut viața la scurt timp după ce a devenit mămică. Recent, această a postat câteva imagini cu iubitul ei, aceasta după ce a ținut relația secretă mult timp. Potrivit viva.ro, cântăreața a dat totul uitării și s-a focusat pe micuțul ei și pe noua relație, pe care nu se mai sfiește să o facă publică. În câteva postări pe rețelele de socializare, Dodo a explicat faptul că este fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață. Cei doi iubiți s-au fotografiat în ipostaze romantice, în piscină, prin parc, la plimbare, chiar și împreună cu băiețelul ei.

Timp în care tatăl biologic al copilului „tună și fulgeră”. Acesta spune că Dodo nu ar fi trebuit să aibă o asemenea atitudine, mai ales că pe el nu l-a lăsat să-și vadă copilul. „O mamă care abia a născut… și în câteva luni de când a ieșit dintr-o relație, nu cred că ar putea să se recăsătorească. În momentul ăsta, îți dai seama cum mă simt eu, nu din cauza că ea se căsătorește sau că ea are o relație, ci pentru că nu îmi pot vedea copilul. Nu îmi dă voie să îl văd. A făcut cunoștință la o persoană necunoscută cu copilul meu”, a spus acesta la Antena Stars.

Articole similare