Educație

FOTO | Diplome internaționale și cursuri cu chefi recunoscuți la nivel național, pentru elevii buzoienii pasionați de gastronomiei și industria frumuseții 

Reprezentanții Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău vin în întâm­pinarea elevilor de clasa a VIII-a interesați să devină profesioniști în domeniul gastronomiei sau în industria frumuseții. Astfel, pentru anul școlar 2020-2021, liceul buzoian vine cu o ofertă  educațională constând în clase destinate unor cali­fi­cări profesionale precum tehnician în gastronomie, coafor stilist, tehnician ana­li­ze produse alimentare, tehnician în turism, bucătar, ospătar, cofetar-patiser, brutar-patiser etc.

Important de știut este că Liceul Tehnologic Me­serii și Servicii Buzău include în oferta educațională  atât clase de liceu (la zi sau seral), cât și de învățământ profesional.

De-a lungul anilor trecuți instituția buzoiană de învăță mânt s-a remarcat în cadrul olimpiadelor naționale de specialitate, așa cum este Cupa Ro­mâniei în Gastronomie, competiție la care, în 2019, doi elevi ai Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău, Costinel Ionuț Dedu și Florin Costin Moacă, au obținut medaliile de aur și argint.

Practică la agenții economici din județ și din străinătate

„Suntem singurul liceu tehnologic din Buzău Școală  Europeană pentru a treia oară, cu zece ani de experiență  în proiectele de mobilitate pentru elevi Erasmus+ și cea mai bună  dotare în laboratoarele de practică profesională . Dacă  vrei să devii un profesio­nist în domeniul gastro­nomiei sau în industria frumuseții, fă primul pas spre meseria ta și înscrie-te la Liceul Tehnologic Meserii și Servicii! Vei obține certificat de calificare recunoscut în spațiul european, vei face practică la agenții economici din județ și din străinătate, îți vom pune la dispoziție un cadru de învățare modern și sigur, cursuri cu specialiști recunoscuți la nivel național, îți vom acorda <Bani de liceu> și <bursa profesio­nala>. Vino la noi și te vom învăța cum să îți transfo­rmi pasiunea în meserie!”, se arată în comunicatul Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău.

Buzoienii de clasa a VIII-a interesați de oferta Liceului Tehnologic Meserii și Servicii se pot prezenta la sediul instituției, în strada Bazalt, nr. 15, sau pot solicita detalii la numărul de telefon 0238.719.223, pe pagina de Facebook Liceul Tehnologic Meserii și Servicii Buzau sau pe site-ul http://liceulmeseriiservicii.ro/.

Articole similare