Actualitate

FOTO | Diana Ștefănescu s-a căsătorit

Interpreta de muzică populară Diana Ștefănescu, despre care OPINIA relata cu ceva timp în urmă că și-a deschis o școală de muzică la nici 23 de ani, are un nou motiv de bucurie. De data aceasta, cum numai odată în viață se poate întâmpla, s-a căsătorit Răzvan Dumitrache, un tânăr care i-a cucerit inima. El i-a oferit inelul de logodnă într-un cadru romantic, în timp ce se aflau în vacanță în Turcia, la începutul acestui an.

Diana și-a unit destinele cu Răzvan Dumitrache, un tânăr administrator de service auto și de pensiune, care îi  înțelege pasiunea pentru muzică, motiv pentru care și după căsătorie va continua activitatea artistică păstrându-și numele de scenă, așa cum o cunoaște o lume întreagă, Diana Ștefănescu.

„O să continui cu evenimentele și cu atelierul muzical, aici la Buzău”, confirmă Diana. Nici nu ne închipuim cum ar fi putut fi altfel, având în vedere că, numai într-un an de zile, școala sa are deja 40 de elevi, care au progresat foarte mult și au obținut deja rezultate la competițiile naționale și județene. „Suntem 40 de elevi! Atelierul este deschis și vara, pe timpul vacanței; de obicei, în sezonul estival sunt și multe concursuri la care noi vrem să participăm”, spune Diana Ștefănescu. Recent a participat la Buzău la un concurs deosebit cu cei mici unde  a obținut premii, iar pe data de 18 și 26 luna aceasta va fi din nou prezentă cu elevii școlii sale de muzică la două concursuri renumite: „Music Factory” și „Flori de Dor”.

De altfel, proiectele sale aflate în derulare acum pe final de an o determină pe Diana să amâne pentru începutul lui 2024 plecarea  în „luna de miere”. „Noul status nu va schimba cu absolut nimic cariera mea, însă nici nu vom putea pleca prea curând în luna de miere, deoarece se apropie luna decembrie, iar eu voi susține recitaluri, pe 1 Decembrie la <O’Brothers Pub>, iar până în Ajun voi colinda alături de elevii mei de la Atelierul de Muzică. Crăciunul întotdeauna în sânul familiilor noastre, iar Revelionul va fi undeva, în altă țară, cu siguranță, undeva cu zapadă. Luna de miere va fi una prelungită cu siguranță, pentru că eu doar ce am obținut anul trecut viza de America, așadar ne dorim mult să ajungem în Statele Unite. Probabil acest lucru se va concretiza în luna februarie sau martie, luni în care eu sunt mai liberă și nu am atât de multe evenimente”, mărturisește Diana Ștefănescu.

Nunta  a avut loc în week-end, la noua locație Glamour Imperial. Le-au fost alături la acest moment festiv 330 de invitați care au spus că a fost nunta anului,  pentru că s-au distrat cum nu au mai făcut-o de ani buni. Nici nu avea cum să fie altfel, pentru că le-au fost alături mirilor mulți colegi în domeniul artistic ai Dianei, care au ținut să încânte nuntașii. Și amintim aici Cvartetul Arppegione, Trupa Undercover și Formația Denis Rîmniceanu. Diana le mulțumește pentru reușita evenimentului părinților, familiei și tuturor celor care au fost prezenți: „Le mulțumim părinților noștri, familiei și tuturor celor care au fost prezenți; am avut parte de nunta la care am visat!”.

Cine este Diana Ștefănescu

Buzoianca Diana Ștefănescu are deja o carieră profesională consistentă ca interpretă de muzică populară, carieră presărată cu numeroase trofee, pentru că dragostea ei pentru folclorul autentic și tradiții sunt transmise cu o încărcătură emoțională aparte celor care o ascultă live, pe scenă, fie că este vorba despre concursuri unde reprezintă Buzăul, fie în concertele sale personale. De la vârsta de 16 ani colaborează cu trupa Undercover și merge atât la evenimentele private pe care le au împreună, cât și la cele pe care le susține singură. Ea cântă  muzică populară de la 11 ani și nu se vede cântând altceva. Diana are multe experiențe pe care le-a trăit în compania unor mari nume ale scenei românești, experiențe pe care dorește  să le transmită copiilor pentru a-i motiva către performanță. „Am trăit câteva momente inedite atunci când  am participat la un festival unde am fost acompaniată de domnul dirijor Botgros (Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei <Lăutarii> din Republica Moldova, n.r.). A fost un moment în care m-am simțit mândră că am reușit să ajung până acolo. Am fost pe scenă și alături de Ionuț Dolănescu și de soția lui și am interacționat cu foarte multe vedete din domeniul muzical”, spune ea.

Ea a absolvit  Liceul „Eminescu”, profilul Filologie Bilingv – Engleză, apoi a continuat cu Facultatea de Psihologie Științele Educației din cadrul Universității București, unde a finalizat  modulul Pedagogie, specializarea Expert în Științele Educației.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker