Monden

FOTO / Diana Ioniță s-a cununat religios

„Lasă-mă să te iubesc o viață – de astăzi o familie și în fața Bunului Dumnezeu”, a fost mesajul transmis de Diana Ioniță fanilor săi pe rețelele de socializare, marcând un nou moment important în viața ei, cununia religioasă. Diana și Marian Ungureanu s-au decis rapid să facă ceremonia pe 9 ianuarie, după ce artista a fost serbată două zile la rând, pe 7 și pe 8 ianuarie, marcând ziua ei de naștere.

Așadar, trei zile la rând, ca-n poveștile cu zâne, Diana a schimbat trei ținute și a petrecut cu familia și cu câțiva prieteni, începând anul 2022 în mare forță. Cei doi artiști au promis că vor face și petrecerea cea mare, de nuntă, imediat ce nu vor mai fi restricții de pandemie, pentru că au mulți petrecăreți care așteaptă marea distracție.

În 2019, pe 10 august, Diana și Marian își uneau destinele în fața ofițerului de stare civilă, în Argeș, comuna Corbeni, acasă la cântăreț. Atunci a fost mare alaiul de nuntași, mai ales din partea mirelui, însă mulți buzoieni au însoțit-o pe Diana și acolo, fiind alături de artistă ăi la starea civilă și la petrecere. Dacă acum Diana a ales o rochie albă sexy, cu decupaje și decolteu, pene și puf, atunci, în 2019, proaspăta doamnă Ungureanu a optat pentru straie tradiționale, în cinstea cântecului și tradițiilor populare care i-au unit pe miri. Și locația a completat portul popular, complexul turistic „Casa Lăzăroiu” fiind amenajat cu flori, accesorii și decorațiuni cusute manual. „Cântecul ne-a adus împreună, iar inimile și viața au decis că suntem suflete pereche. Am avut parte de o petrecere exact așa cum ne-am imaginat-o, cu toți oamenii dragi alături. Ne-am dorit foarte mult să ne distrăm și ne-am atins acest obiectiv. Partea muzicală a fost susținută de către maestrul Cornel Cojocaru alături de formația dumnealui și de îndrăgita artistă Marcela Fota, adevărați profesioniști, ce ne-au ținut pe ringul de dans întreaga seară. Pentru noi a fost de poveste și le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și ne-au fost alături la începutul noului drum pe care eu și Marian am pornit”, declara Diana Ioniță pentru OPINIA, după cununia civilă.

Articole similare