Monden

FOTO / Diana Ioniță îmbracă sâmbătă rochia de mireasă

De multe proiecte s-a ocupat în detaliu frumoasa cântăreață Diana Ioniță în ultimele luni, însă, cel mai elaborat și mai așteptat „proiect” al său urmează să se întâmple sâmbătă. Diana va avea megapetrecerea de nuntă, pentru care se pregătește de mai bine de doi ani, încă de când i-a spus „Da!” cântărețului Marian Ungureanu.

„În numai câteva zile îmbrac rochia de mireasă… Acum înțeleg emoțiile unei nunți și mai și!”, le-a scris Diana fanilor, anunțându-i că 30 aprilie este mult asteptata dată de distracție pentru ea și familia sa. Și, pentru ca sentimentele și frica să nu o copleșească, buzoianca s-a gândit să își ia alături nașa și domnișoarele de onoare și să facă o escapadă la mare, ca o mică petrecere a burlăcițelor. Astfel că, artista și fetele care au însoțit-o și-au îmbrăcat costumațiile pregătite din timp și au petrecut, pentru a intra în atmosfera nunții de la sfârșitul acestei luni. S-au declarat fericite și dornice să participe la marele eveniment, așa că acum nu le-a mai rămas decât „să facă AMR-ul” și să o asigure pe viitoarea mireasă că va fi o zi unică, în care doar emoțiile constructive sunt de bun augur.

Între timp, printre ultimele detalii pentru marele eveniment în care va îmbracă rochia de mireasă, Diana filmează de zor emisiunile cu invitați din domeniul artistic și nu numai, finalizează ședința foto cu talentații din atelierul muzical „Ceata lui Ioniță” și participă și la evenimentele unde cântecul popular este la loc de cinste. Totul, ca să-și mai piardă din emoții și să își încarce bateriile pentru marea petrecere din 30 aprilie.

Reamintim că, în ianuarie anul acesta, Diana Ioniță a organizat, alături de soțul său, Marian Ungureanu, de nași și de câțiva invitați, cununia religioasă, aceasta după ce, în august 2020, artista a fost pe meleagurile argeșene pentru a spune „Da!” în fața ofițerului de stare civilă.

Articole similare