Monden

FOTO – VIDEO | Cum a spart DJ Sava gheața în 2023

DJ Sava și Adriana Onci lansează „Mi Ritmo”, o piesă fresh, cu ritmuri „caliente” ce te vor face să te gândești la zilele toride de vară. „Colaborarea cu Adriana Onci a fost <perfect match> pentru începutul anului 2023, dar și pentru această piesă. În momentul în care am auzit-o fredonând refrenul single-ului <Mi Ritmo>, am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei”, a spus buzoianul DJ Sava.

„Mă bucur tare că lansez un nou single alături de DJ Sava, primul pe 2023, iar prin prisma acestui proiect muzical, am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați. Sper ca «Mi Ritmo» să se bucure de succesul pe care îl merită”, l-a completat în declarații și Adriana Onci.

DJ Sava (Constantin Sava) s-a născut la data de 3 aprilie 1973 în Buzău, iar pasiunea pentru muzică a început să și-o valorifice la începutul anilor 1990, când s-a angajat ca DJ la clubul „No Limit” din orașul natal, unde și-a continuat activitatea timp de zece ani. Ulterior, DJ Sava avea să mixeze în diferite cluburi din țară, în special pe litoralul românesc. Activitatea muzicianului s-a intensificat începând cu anul 2000, când a început să colaboreze cu o discotecă din Costinești, sub egida căreia a lucrat „multe veri la rând”.

Pe parcursul anului 2005, DJ Sava a început să colaboreze cu o tânără cântăreață, Elena Pavel, alături de care a lansat un single, intitulat
„Gone Away”. În 2006 muzicianul a apelat la compania Standard Vision pentru un contract de management, iar câteva luni mai târziu începea promovarea unui nou cântec, „Remember”, compilat cu ajutorul Danei Nicula, o solistă debutantă, iar campania de promovare adiacentă a constat în filmarea unui videoclip.

Albumul de debut mixat de DJ Sava, care poartă numele „Love Drops”, a început să fie comercializat în România pe parcursul anului 2007. Concomitent începea promovarea unui nou disc single, intitulat „Sunshine”, o colaborare cu Connect-R, piesă foarte bine primită de către public și care a câștigat popularitate în clasamentele din România, Bulgaria, Grecia și Italia. Cei doi artiști și-au continuat colaborarea și pe parcursul anului 2008, când au compilat și promovat piesa „The Reason“.

Începând cu primăvara anului 2009 DJ Sava a contactat-o pe interpreta de muzică dance-house Raluka în vederea producerii unor discuri single. Din conlucrarea celor doi a rezultat un prim șlagăr, intitulat „September”, care s-a bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei. Cei doi și-au continuat colaborarea, iar pe parcursul a „câteva zile de înregistrări” a fost produsă o nouă piesă, intitulată „I Like (The Trumpet)”.

Pe parcursul aceluiași an, DJ Sava își continuă campania de promovare din România, susținând o serie de concerte în câteva dintre cele mai cunoscute cluburi; concomitent, muzicianul a mixat în deschiderea unui concert susținut de Tiesto la Chișinău. La finele lui 2010 DJ Sava a lansat un nou single în colaborare cu Raluka și Connect-R, intitulat „Love You”. Piesa s-a bucurat atât de aprecieri din partea publicului, cât și de succes comercial, câștigând poziția cu numărul șase în clasamentul celor mai difuzate compoziții de la posturile radio din România.

În ultimii ani, DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa, care de-a lungul timpului a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele.

Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de Ruby), „Dalida” (alături de Bibi), „Money Maker”, „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie” (alături de Adrian Sasu).

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker