Monden

FOTO | Cum și-a serbat YNY Sebi majoratul

YNY Sebi, trapper-ul buzoian care ocupă locul 1 în Trending pe YouTube, a împlinit frumoasa vârstă de 18 de ani și a avut parte de un majorat pe măsură. Bogdan de la Ploiești a fost și el prezent la eveniment și nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre dedicații. Artistul buzoian a primit, pe lângă cadourile muzicale și multe cadouri inedite, parfumuri și bijuterii, la petrecerea organizată la restaurantul cu piscină McPietroasa, cu aproximativ 90 de invitați, vlogeri, manageri, prieteni din București, artiști, colaboratori muzicali, printre care și managerul lui, Boier Bibescu.

Numeroase videoclipuri și fotografii au devenit virale de la petrecerea de majorat a buzoianului, fanii fiind curioși să vadă cine i-a cântat lui YNY Sebi de ziua lui și cu ce ținută a ales să își primească invitații. Cu outfit-uri de top, invitați speciali, muzică în difuzoare, petrecerea a ținut până în zorii zilei. Surpriza serii a fost tortul artistului, care, de asemenea, a fost peste așteptări.

Manelistul Bogdan de la Ploiești i-a fost alături toată seara și chiar a făcut o mulțime de dedicații pentru sărbătorit. La un moment dat, cântărețul chiar a scos un teanc de bani din buzunar și a început să arunce cu ei către cel care întreținea atmosfera. Momentul a fost imortalizat și distribuit ulterior pe rețelele de socializare

Pentru cântărețul buzoian, a urmat apoi invitația pe scena de la Untold, unde a cântat duminică seară, după ce în urmă cu câteva săptămâni își primea fanii pe scena de la Neversea. Lasând la o parte oboseala, YNY Sebi mai are de cântat pentru fani în concertele de la Sighișoara, Râmnicu Vâlcea, Timișoara și Pitești, precum și la sfârșit de săptămână, printre picături, la mare.

Reamintim că în octombrie 2019, YNY Sebi a lansat prima sa melodie, intitulată „Top”. Piesa a reușit să strângă peste 9 milioane de vizualizări, însă succesul abia apoi avea să vină.

Articole similare