Monden

FOTO | Cum s-au costumat Irina Fodor și fiica ei de Halloween

Chiar dacă și-a încheiat contractul cu Antena 1, asta nu înseamnă că buzoianca Irina Fodor nu se descurcă din punct de vedere financiar. Din contră, lucrurile merg mai bine ca oricând pentru aceasta,  care promovează, mai nou, mai multe clinici de înfrumusețare, precum și sucuri pentru copii, fapt care confirmă că urmăritorii au mare încredere în recomandările ei.

Potrivit showblitz.ro, Irina Fodor câștigă sume impresionante din social-media. Experiența în televiziune a învățat-o și cum să se promoveze, deci nu e de mirare că este contactată de branduri cunoscute. Spre exemplu, la reclamele pentru sucurile Tedi, Irina Fodor are grijă să le transmită celor din lista ei de prieteni cele mai multe avantaje. „Dragi părinți, căci vouă mă adresez acum, aduc în discuție un subiect important: pachețelul pentru școală. Cum stați cu creativitatea? Vreau să vă spun că eu dau puțin din colț în colț, mai ales că Diana are și obiceiul de a pune presiune pe mine: «Mami, azi nu vreau să văd ce îmi pui la pachet, să fie surpriză!» Și mă țin de surprize, ce să fac? Așa că sunt întotdeauna în căutare de nou, dar nu orice nou: am avut întotdeauna grijă să îi dau să mănânce corect, așa că sunt fix genul acela care citește etichetele și pe față, și pe dos, dacă îmi e permisă exagerarea. Și rima”, este o parte din mesajul convingător pentru sucurile naturale scris de Irina la o astfel de reclamă.

Prin urmare, fie că ne îndeamnă să ne hrănim și să ne hidratăm cu sucuri naturale, ori să mergem la clinici de înfrumusețare ca să arătăm mereu fresh, Irina știe să fie convingătoare, așa că fanii îi pot admira și creativitatea pentru content social media, pe lângă calitățile de prezentator TV.

Iar tot cu creativitate „se lasă” și atunci când vine vorba despre vestimentații, ocazii speciale și sedințe foto tematice, sărbătoarea de Halloween  fiind un prilej potrivit pentru transformarea Irinei și a fetei ei, Diana, în adevărate personaje „freaky”. „Am ales să celebrez această zi, mai ales că anul acesta, în Mexic, am făcut cunoștință cu tradiții pline de culoare și strălucire, care mi-au câștigat o bucățică din inimă pentru totdeauna și au servit ca inspirație pentru transformarea aceasta. Echipa de styling a făcut o treabă spectaculoasă după cum vedeți, iar Diana s-a distrat grozav!”, a fost mesajul transmis de Irina fanilor săi pe rețele de socializare, promovând în acest fel și sărbătoarea de Halloween.

Articole similare