Monden

FOTO / Cum reușește Ellie White să împace cariera și viața personală

Cântăreața buzoiancă Ellie White, este o artistă îndrăgită și o mamă devotată a doi copii, care reușește să se împartă perfect între carieră și viața personală. Ellie a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care este secretul timpului dedicat familiei și carierei muzicale.

Potrivit site-ului stirilekanald.ro, Ellie a spus că fraza cu „age is just a number” a devenit pentru ea textul de căpătâi. Și nu neapărat că se gândește că vârsta e doar un număr, ci chiar simte treaba asta. „Să nu te simți de vârsta pe care o ai, să te simți tu tânăr, în interiorul tău. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am și probabil că asta vedeți voi în exterior. Fac sport, foarte mult, foarte des, fac și yoga, mănânc sănătos. Am eliminat și zahărul din cafea momentan, că din alimentație… puțin mai greu, că dacă nu poți s-o controlezi peste tot mai mănânci și zahăr, dar de unde pot, l-am scos. În general mănânc foarte multe fructe și legume. Evident, alimentația te ajută să arăți în forma cea mai bună și dacă nu-ți ajuți corpul și cu alimentație sănătoasă, orice ai face pe lângă, cumva, se cam bat cap în cap”, a spus Ellie.

Ca orice artist, Ellie este foarte ocupată, dar reușește să își împartă ziua între proiectele personale și cele profesionale. „În prima parte a zilei am noroc că sunt copiii la școală, ceea ce este un mare plus. Mi-am și făcut programul de așa natură încât să fiu cumva disponibilă lor, adică am orele de studio destul de dimineață, îi duc pe ei la școală, mă duc acasă, mă organizez și plec la studio, și pe la 15.00, când trebuie să merg
să-i iau de la școală, mă duc. Plus că ne-am făcut la studio și o sală de dans pe care am făcut-o pentru Maria, că-i plăcea tare mult să danseze și așa că mă pot ajuta de treaba asta. O aduc pe ea la dans, eu mai rămân la studio, fac treaba și când plecăm spre casă, plecăm împreună. Te organizezi, n-ai ce să faci”
, a mai detaliat buzoianca.

Articole similare