Actualitate

FOTO / Ceremonii de comemorare pentru militarul decedat la Boboc

Mai multe ceremonii de comemorare au fost organizate în unitățile militare din toată țara, în memoria militarului mort joi pe aerodoromul de la Boboc, în timp ce efectua un exercițiu de parașutare. Potrivit unor informații preliminare, parașuta acestuia nu s-ar fi deschis, însă cauza exactă va fi aflată abia la terminarea anchetei, desfășurată atât de către Parchetul Militar, cât și de către o comisie internă.

„Moment de reculegere pentru camaradul nostru. Astăzi, la Baza Aeriană Boboc, a avut loc ceremonia de comemorare a căpitanului Cosmin Constantin Scorțea. Conducerea unității, împreună cu întreg personalul, au păstrat un moment de reculegere în memoria colegului nostru decedat ieri, 25 mai, pe timpul executării unui exercițiu de parașutare pe Aerodromul Boboc. Ofițerul Cosmin Constantin Scorțea, în vârstă de 38 de ani, era încadrat la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii din anul 2007. Acesta era căsătorit și avea un copil. Baza Aeriană Boboc transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, au transmis reprezentanții Bazei Aeriene de la Boboc.

Mesaje de condoleanțe au fost transmise și de către Forțele Aeriene Române, Forțele Terestre Române și Ministerul Apărării Naționale.

Articole similare