Monden

FOTO / Ce spune buzoianca Georgiana Năstase despre succesul din online

De ceva ani, buzoianca Georgiana Năstase și Dragoș Dado reprezintă unul dintre cuplurile care a cucerit rețetele sociale. Cei doi au fost prezenți de curând și în platoul matinalilor Răzvan și Dani și au povestit cum au început să „vâneze” fani pe TikTok, cum și-au atras admiratorii cu scheciurile lor comice în care își prezintă viața reală și au argumentat de ce se poate trăi din mediul online, dacă ai răbdare.

„În momentul de față, da, categoric da! Se poate trăi din online dacă ai răbdare să ajungi să trăiești din online. În primii doi ani de online, nu am câștigat mai nimic. Eu fac clipuri și cu părinții mei și le explicam, la început, că ceea ce fac va conta cândva. Abia după doi au început să apară câștigurile, câștiguri pe care încercăm să le întărim și să le concretizăm. Asta este partea ciudată a online-ului: nu ești sigur”, a spus Dragoș Dado, partenerul buzoiencei Georgiana Năstase.

Cei doi spun că o lună bună din online înseamnă în acest moment undeva între 7.000 și 8.000 lei. Aceasta este partea de profit. „În online, trebuie să faci și investiții; se mai strică o cameră, un telefon etc. și le înlocuiești. Iar profitul de 7.000-8.000 lei se strânge din vreo patru-cinci surse, adică patru rețele de socializare, contracte de colaborare cu aplicații, de publicitate, și așa ajungem la acest venit. Poate unii vor spune: <Mamă, ce de bani!>. Dar nu este așa. Sunt foarte puțini bani față de ce bani are online-ul în momentul de față. Sunt oameni care fac online și râd de sumele acestea. Ne dorim să creștem mai mult calitativ și să fie totul stabil și sigur decât să dăm un boom și apoi să nu știm ce să mai facem”, au spus cei doi într-un interviu acordat DC News și Radio DC News.

Georgiana Năstase și Dragoș Dado au mai dezvăluit și unde lucrau înainte de a face bani din online. „Eu am fost corporatistă. Mi-am dat seama că nu mă definește și că vreau mai mult de la viață. Și că pot mai mult. Și atunci am decis să merg în zona online”, a spus Georgiana, care este și actriță. Buzoianca are 29 de ani și a jucat în serialul „În căutarea adevărului” de pe Kanal D și a fost concurentă a show-lui TV „IUmor”.

Dragoș Dado a lucrat în afara țării, în turism, a fost și antrenor de fitness și a ținut și contabilitate primară. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, având o comunitate foarte unită atât pe TikTok, cât și pe Instagram și YouTube,
unde postează videoclipuri pe diverse teme și le arată urmăritorilor momente din viețile lor personale.

Articole similare