Actualitate

Foto / Campanie de informare a Crucii Roșii despre prevenirea infectării cu Covid 19 în comunitățile de buzoieni

Cruce Roșie Buzău a discutat cu buzoienii din Simileasca despre măsurile de prevenire a infectării cu Covid 19. Misiunea de informare corectă și completă a populației, din cadrul Proiectului de intervenție în pandemia Covid -19 a fost declanșată  de Crucea Roșie Buzău zilele trecute. „În prima fază obiectivele Filialei de Cruce Roșie Buzău au fost îndeplinite în Cartierul Simileasca din orașul Buzău unde au fost distribuite pliante și afișe concomitent cu informare verbală către 327 adulți și 122 copii”, transmit reprezentanții Crucii Roșii. Aceeași comunicare au avut-o voluntarii Crucii Roșii și  în comuna Vadu Pașii unde au dialogat cu 126 adulți și 84 copii.

„Mulțumirea noastră este că, deși am plecat la drum cu o doză de scepticism, populația a fost extrem de receptivă. Astfel putem spera că în viitorul apropiat vom reuși să învingem această pandemie”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii.

Acțiunea face parte din campania națională de informare a Crucii Roșii Române desfășurată în parteneriat cu United States Agency for International Development ( USAID ) și Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC ).

Articole similare