Monden

FOTO | Cabral, emoții de… tabără!

„Ăsta din spatele meu este trenul cu care a plecat Namiko în prima ei tabără. După cum vedeți… sunt dărâmat! Nu mă mai trezesc dimineața s-o duc la grădi, mă pot uita la ce filme vreau eu (nuuu, nu m-am săturat de Rapunzel și Frozen), nu-mi mai mănâncă nimeni din farfurie și în mașină pot asculta cât vreau eu Eminem și WuTan (nici n-am nevoie de terapie ca să scap de Baby shark, turu ruru turu!)”, și-a descris, zilele trecute, starea de spirit glumețul Cabral.

Prezentatorul TV le-a povestit fanilor cât de fericit s-a simțit pentru moment pentru că nu a mai avut sarcini zilnice legate activitățile fetiței lui și a Andreei, dar, în același timp, a recunoscut că îi lipsește Namiko și că speră să îi fie bine în prima ei tabără. A vorbit cu ea aproape în fiecare zi și a întrebat-o dacă îi e dor de casă, iar ea a spus că nu vrea acasă sub nicio formă. „A mișcat camera aia de m-am ținut cu dinții de canapea și cu degetele de la picioare de covor, am închis de 30 de minute și încă mi-e rău. Ea e bine și, cel mai important: NU VREA ACASĂ!”, a explicat pe rețelele de socializare omul de televiziune cu origini buzoiene.

Și, dacă tot a avut mai mult timp liber, vedeta a ieșit foarte des la restaurant și a ajuns chiar și la Untold, unde de departe i-a plăcut recitalul Grasu XXL. „Cred că unul dintre cele mai bune show-uri de la Untold este cel al lui Grasu. Este efectiv pur și simplu minunat. Pe cuvânt, omul e magic. Și oamenii din fața scenei se transformă. Unii se transformă în oameni fericiți… alții în Bau-bau”, a descris starea lui de spirit Cabral, postând și o imagine de la concert.

Articole similare