Educație

FOTO / Buzăul, prezent la Olimpiada de la Paris prin proiectul „Cea mai mare pictură din lume 2024”

Buzăul va fi prezent la Jocurile Olimpice de la Paris,  prin proiectul „Cea mai mare pictură din lume 2024” la care a participat Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, cu elemente de cultură tradițională românească. Vestea este dată de profesoara Maria Monalisa Pleșea, președinte al Centrului Cultural Francofon Buzău. Proiectul este organizat de Ambasada Japoniei din fiecare țară și are ca scop promovarea diversității culturale prin pictură.

Maria Monalisa Pleșea și Liliana Ivănel

„De <Ziua Internațională a Francofoniei>, o excelentă veste: Centrul Cultural Francofon Buzău si Școala Gimnazială <Nicolae Titulescu> din Buzău au realizat o parte din cea mai mare pictură din lume care va fi expusă, la Paris, în timpul Jocurilor Olimpice! Suntem mândri să reprezentăm Buzăul și România în acest proiect de excepție!”, a postat pe pagina de socializare profesoara Maria Monalisa Pleșea. Profesoara din Buzău aduce mulțumiri coordonatoarei proiectului Yuki Takanaga.

„Mulțumiri d-nei Yuki TAKANAGA, coordonatoarea proiectului, care a selectat proiectul nostru pentru a reprezenta România pe aceasta enorma pânză a lumii!”, a mai transmis președinta Centrului Cultural Francofon Buzău.  Pentru această reușită Maria Monalisa Pleșea aduce mulțumiri și elevilor și profesorilor implicați în proiect. „Felicitări sincere elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială <Nicolae Titulescu> din Buzău care au desenat, cu entuziasm și pasiune, elemente de cultură tradițională românească”, a mai scris pe pagina de socializare cadrul didactic buzoian.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker