sâmbătă, 15 august 2020

FOTO | Artiști nominalizați la REVELAȚIA ANULUI, în recital la o pensiune din Monteoru

Pensiunea „Țara Luanei” și compania de teatru muzical „Sound Design” organizează în fiecare săptămână evenimente artistice. Programul poartă denumirea de „Seri magice” și îmbină atmosfera specifică locului și a zonei cu muzica interpretată live de către artiști cu experiență în jazz, pop etc.

La locația din Sărăta Monteoru nr. 332 au fost invitați muzicieni de excepție, precum Ana Maria și Bogdan Munteanu, Bianca Moga și Alexandra Crăescu. În acest weekend, trupa The Humans va încânta publicul, cu muzică live, pe terasa restaurantului.

Programul concertelor și alte detalii de actualitate puteți găsi pe pagina de Facebook a pensiunii.

Ana Maria Munteanu și Bogdan Munteanu-soțul ei, au fost nominalizați anul acesta la secțiunea REVELAȚIA ANULUI pentru Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA pe 2019, iar CD-ul lor MILKY WAY, a fost nominalizat pentru aceași Gală, la secțiunea CD-UL ANULUI ! Ana Maria Munteanu a absolvit Universitatea Națională de Muzică București în 2009. Cel mai mare succes al ei de pînă acum e realizarea CD-ului MILKY WAY împreună cu Arya Jazz Band și lansat în noiembrie 2019 printr-un concert de mare succes la Clubul Țăranului-La Mama.

 

loading...
error: Content is protected !!