Monden

FOTO / Andrada Tache, în vizită… acasă!

Cu zâmbetele pe buze și plini de curiozitate și entuziasm, membrii familiei Andradei Tache au sosit în România, de la cel mai mic la cel mai mare, dornici să își cunoască rudele și să descopere locațiile turistice importante din jurul Buzăului. Andrada și-a luat și părinții și au mers la piscină, la Vulcanii Noroioși și la o un resort în Bucov. Apropiații au pregătit în cel mai mic amănunt petrecerea pentru aniversarea psihologului.

„Bine ați venit, cei 36! Atât de mult de trăit, atât de puțin timp!!!”, a scris pe rețelele de socializare Andrada, fiind surprinsă de cei dragi cu flori și cu dedicații muzicale de ziua ei.

Psihologul buzoian s-a hotărât rapid să facă și o vacanță acasă, după aproape patru ani, aceasta după ce și-a încărcat bateriile în Indonezia și Singapore. Cu această ocazie, tot acasă, împreună cu soțul a sărbătorit și 17 ani de când se cunosc, dintre care 12 petrecuți într-o căsătorie fericită din care au rezultat până acum trei copii, de 6 ani, 4 ani și 2 ani.

Familia le-a comandat și o plăcuță de înmatriculare pe care scrie „Miri fericiți”, pentru că pe 28 iulie 2012 ei s-au căsătorit. „Multe s-au întâmplat în 12 ani de căsătorie, 17 ani de conviețuit împreună. Dar, cumva, suntem aceiași copii care s-au îndrăgostit nebunește”, i-a scris buzoianca soțului său, Mihai.

Articole similare