Monden

FOTO | Andra Gogan, multe schimbări de look într-o perioadă scurtă

Șaten deschis, blond, roz, portocaliu, roz aprins, roșu și șuvițe arămii, ciocolatii, toate au fost nuanțele de păr încercate de buzoianca Andra Gogan în ultimele două luni. Și nu s-a hotărât încă la următoarea încercare, dar schimbările de nuanțe au fost multe, într-o perioadă foarte scurtă de timp, semn că Andra își caută încă culoarea potrivită pentru un 2023 plin de proiecte.

Și nu doar culorile de păr au fost multe în ultimul timp la Andra Gogan, ci și destinațiile de unde și-a salutat fanii și abonații canalului ei oficial, influencerul vizitând foarte rapid Statele Unite ale Americii, Parisul și Londra, de unde a adunat amintiri frumoase, menite să fie povestite la revenirea în țară.

Și dacă tot am amintit de cariera Andrei, punem deoparte vacanțele demne de încărcat baterii și anunțăm că următorul său mare concert a fost stabilit deja, anul acesta, în luna mai. „Sunteți gata pentru noul meu concert? Ne vedem pe 13 mai, la Arenele Române!”, a anunțat influencerul pe rețelele de socializare.

Reamintim că ultima piesă lansată de buzoiancă se numește „Iubim diferit” și a fost lansată pe 22 noiembrie 2022.

Articole similare