Monden

FOTO | Andra Gogan, la o petrecere exclusivistă alături de Camila Cabello

Andra Gogan şi fratele ei, Răzvan, au fost prezenţi pe covorul roşu la premiera sezonului 3 al serialului „High School Musical”, eveniment ce s-a desfăşurat la Los Angeles. Potrivit adevarul.ro, invitaţia la evenimentul organizat de echipa Disney+ SUA nu a fost întâmplătoare, pentru că, în ultimii ani, Andra şi Răzvan Gogan au dat glas unor personaje îndrăgite din seriale de desene animate difuzate de Disney Junior şi Disney Channel.

„Este extraordinar că am ajuns aici, a fost ca o recunoaştere a multor ani de muncă. Am primit multe complimente pentru ţinuta mea, de la invitaţi şi de la actori. Am ajuns pe covorul roşu, iar aici am vorbit cu actorii principali din serialul «High School Musical»: Joshua Basset şi Matt Cornett. A urmat un after party cu toţi aceşti oameni minunaţi, iar senzaţia serii a fost minunata cântăreaţă Camila Cabello, cu care m-am și pozat, ca să ne salutăm fanii”, a mărturisit Andra Gogan.

Karla Camila Cabello Estrabao este o cântăreață și textieră latino-americană, în vârstă de 25 de ani. Aceasta a obținut faimă ca parte a trupei Fifth Harmony, format în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii The X Factor, în anul 2012.

La 24 de ani, Andra Gogan este una una dintre cele mai influente persoane din mediul online, cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram şi peste 10 milioane de fani pe Tik Tok. La doar 5 ani, Andra Gogan a câștigat primii săi bani, iar la 12 ani avea un salariu ce îl egala pe cel al părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare