Monden

FOTO | Amadeus, concerte pe bandă rulantă

Au făcut cea mai bună impresie cu talentul lor artistic, dar și cu frumusețea și cu armonizarea pe scenă. Îmbrăcate multicolor, glamour și pline de energie, Andreea, Patricia, Bianca și Laura au cântat pentru publicul din Cairo, fiind senzația evenimentului de la inaugurarea unui complex de lux din Egipt. „A fost minunat! Sunt lucruri pe care le poți povesti doar prin muzică, mulțumim Cairo pentru invitație!”, au scris fetele pregătindu-și bagajele să revină pe meleaguri românești.

Dar nu s-au odihnit prea mult, pentru că au onorat zilele acestea alte două evenimente de top, Gala Premiilor eCommercE 2022 și conferința Mastering the Music Business. „GPeC – The Most Important E-Commerce Event in CEE este unul dintre prietenii Amadeus cei mai vechi. Vă mulțumim pentru că ne invitați an de an și felicitări pentru amploarea evenimentului!”, au fost mulțumirile adresate de artiste publicului sosit la Teatrul Național București, acolo unde s-a organizat gala anul acesta.

Între timp, fetele de la Amadeus au mai fost invitate la singura conferință din România dedicată industriei muzicale, Mastering the Music Business, ce a avut loc la începutul lunii septembrie, și au încheiat seria concertelor ce s-au ținut lanț la Arenele Romane, cu un live performance ce a ținut publicul în aplauze și dans, minute în șir. Printre picături, fetele au mai ajuns cu instrumentele și la scurte recitaluri la evenimentele private din week-end-uri, semn că energia muzicală nu se epuizează rapid atunci când faci totul cu pasiune.

Reamintim că Amadeus este unul din cele mai populare grupuri muzicale românești în acest moment, cu numeroși fani în toate colțurile lumii. Fetele și-au câștigat locul în sufletul oamenilor în calitate de artist independent, fără sprijinul unei case de discuri. La finalul anului 2020 au lansat un album aniversar, Joy, și și-au anunțat implicarea în lupta contra violenței domestice. Cele patru artiste își doresc să aducă muzica clasică mai aproape de tineri și să convingă cât mai multă lume să învețe a cânta la un instrument. Din anul 2018 poartă titlul de Yamaha Europe Artist.

Articole similare