Actualitate

FOTO / Acțiune de ecologizare pe Valea Râmnicului

O altă acțiune de ecologizare a avut loc zilele acestea, în cadrul campaniei „Curățăm România”, inițiată de Ministerul Mediului. Mai multe comune buzoiene s-au alăturat acestei inițiative, iar zonele transformate de cetățeni în gropi de gunoi au fost curățate, fiind plantați și copaci pe unele suprafețe.

De data aceasta, a venit rândul satului Rubla, din comuna Valea Râmnicului, unde Garda de Mediu Buzău, alături de reprezentanți ai Primăriei comunei, dar și de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale din satul Rubla, au luat parte la acțiunea de ecologizare și au reușit să strângă aproximativ 350 de kilograme de deșeuri din plastic, hârtie, dar și obiecte metalice.

„Campania ˂Curațăm România˃ continuă în jud. Buzău și în comuna Valea Râmnicului,  jud. Buzău unde, în ziua de 19.05.2022, a avut loc o acțiune de ecologizare a unor zone afectate de abandonări de deșeuri, din satul Rubla, acțiune inițiată de Primăria Valea Râmnicului, la care au participat comisari din Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Buzău,   reprezentanți ai Serviciului Public de Gospodărie Comunală și 17 tineri, cadre didactice, din cadrul Școlii Gimnaziale din satul Rubla, com.Valea Râmnicului. Au fost strânse deșeuri reciclabile din plastic, hârtie, carton și metalice,  cca 350 kg, care au fost predate în vederea reciclării”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu.

Articole similare