vineri, 23 octombrie 2020

Fotbaliștii buzoieni, în fruntea clasamentelor după două etape în Liga a 3-a. Rm. Sărat e lideră, Metalul, pe podium

Divizionarele ,,C” buzoiene au confirmat startul foarte bun de sezon, cu alte două noi victorii în etapa secundă a celui de-al treilea eșalon. În seria a 2-a, CSM Sărat s-a instalat în fruntea clasamentului, după victoria de la Chiscani, în timp ce în Seria a 4-a, Metalul încheie podiumul, după cele trei puncte cucerite în fața Rapidului 2.

SPORTUL CHISCANI – CSM RM. SĂRAT 0-3 (0-1)

Nou promovata din Rm. Sărat a început ca din tun campionatul și a bifat al doilea succes la rând. Victoria în fața Oțelului, din runda de debut, a fost urmată de o alta, în deplasarea de vineri, de la Chiscani, pe terenul unei alte nou venite în Liga a 3-a. ,,Dubla” lui Andrei Cîmpeanu (32, 58) și reușita lui Marius Constantin (68) i-au instalat pe râmniceni pe primul loc în serie, poziție pe care elevii lui Tase Lăptoiu o pot păstra și după următorul meci, cel de pe teren propriu, cu Sporting Liești. ,,CSM Rm. Sărat, al cărui antrenor sunt, este pe locul 1 cu maxim de puncte și un golaveraj de 4-0. Nu am vrut să scriu după prima etapă deoarece cârcotașii ar fi spus că a fost doar o întâmplare victoria cu Oțelul Galați, dar eu cred că acea victorie este o mare performanță și, continuată cu victoria clară de la Chiscani, arată că echipa este pe un drum bun, că la CSM se muncește și că jucătorii au înțeles că numai cu modestie, disciplină și muncă se pot obține performanțe”, a scris, pe contul său de Facebook, antrenorul Râmnicului, Tase Lăptoiu, după jocul de la Chiscani.

Liga a 3-a, Seria a 2-a, Etapa a 2-a, rezultate:

  • Dacia Brăila – Viitorul Ianca 1-2
  • Sportul Chiscani – CSM Rm. Sărat 0-3
  • Sporting Liești – CS Făurei 2-2
  • CSM Bacău – CSM Focșani 2-2
  • SC Oțelul – Avântul Valea Mărului 2-0

Clasament

1.RM. SĂRAT 6 p.

2.Ianca 6 p.

3.Liești 4 p.

4.Focșani 4 p.

5.Brăila 3 p.

6.Oțelul 3 p.

7.Bacău 1 p.

8.Făurei 1 p.

9.Valea Mărului 0 p.

10.Chiscani 0 p.

Etapa a 3-a, 26 septembrie:

CSM Rm. Sărat – Sporting Liești

Avântul Valea Mărului – Sportul Chiscani

Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați

CSM Focșani – Dacia Brăila

CS Făurei – CSM Bacău

METALUL BUZĂU – RAPID 2 BUCUREȘTI 2-1 (0-1)

Metalul a obținut, cu mari emoții, prima victorie din noul campionat!

Într-o partidă disputată sâmbătă seară, pe terenul sintetic din Crâng, buzoienii au întâlnit echipa secundă a Rapidului, formație pe care, nu cu mult timp în urmă, o surclasase chiar în Regie (5-0), în ultimul amical al verii. O diferență care, poate, s-ar fi repetat și acum, dacă elevii lui Vali Stan nu s-ar fi întrecut în ratări, Zamfirescu, Bardaș, Pavel și Andrei Badea irosindu-le pe cele mai mari. Până la urmă, ,,dubla” lui Cătălin Bardaș (minutele 71 și 73) a anulat avantajul pe care Rapid îl avea încă din minutul 33, după golul lui Despa și a adus Metalului o victorie logică și absolut meritată.

Metalul: S. Crețu – Șt. Păun, Mihăeș, Șt. Nedelcu, D. Mihai – S. Sava (46 R. Tănase), Ispir, D. Stan, Zamfirescu – Bardaș, A. Pavel (46 An. Badea). Antrenor: Vali Stan

Marți, ora 16.30: Metalul – CS Blejoi, în turul 2 al Cupei României

Metalul întâlnește în această după-amiază, de la ora 16.30, colega de eșalon prahoveană CS Blejoi în turul 2 al Cupei României. Partida are loc într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul sintetic din Crâng. În faza inaugurală, Metalul a trecut cu 2-1, în deplasare, de CSM Rm. Sărat. În această fază a competiției vor evolua cele 30 de echipe calificate din primul tur și alte 24 de formații care au evoluat în sezonul recent încheiat al Ligii a 3-a, în total fiind programate 27 de meciuri.

Liga a 3-a, Seria a 4-a, Etapa a 2-a, rezultate:

  • CS Balotești – Chiajna 2 1-1
  • FC Voluntari 2 – CS Tunari 0-0
  • Metalul Buzău – Rapid 2 București 2-1
  • FCSB 2 – CSA Steaua 1-2
  • Progresul Spartac – Dinamo 2 5-1

Etapa a 3-a, 25-26 septembrie:

Dinamo 2 – FC Voluntari 2

Chiajna 2 – FCSB 2

Rapid 2 – Balotești

CSA Steaua – Progresul

CS Tunari – Metalul

Clasament

1.PROGRESUL 6 p.

1.CSA Steaua 6 p.

3.Metalul 4 p.

4.Dinamo 3 p.

5.Chiajna 2 2 p.

6.CS Tunari 2 p.

7.Rapid 2 1 p.

8.Voluntari 2 1 p.

9.Balotești 1 p.

10.FCSB 2 0 p.

loading...
error: Content is protected !!