luni, 01 martie 2021

Fostul viceprimar Bîrlă, implicat în accidentul cu trei mașini de la Crâng. Șoferii, duși la spital pentru recoltare de probe biologice

Fostul viceprimar Fănică Bârlă este unul dintre șoferii implicați în accidentul de vineri seară de la Poarta Crângului. El se afla la volanul celei de-a treia mașini implicate în carambol. El a lovit în spate o mașină staționată la semafor care în impact a fost proiectată în autoturismul din față.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, la spital au ajuns toți cei trei șoferi implicați în accident, pentru recoltarea de probe biologice. Procedura este una specifică în cazul evenimentelor rutiere soldate cu victime.

În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.

Se pare că una dintre victime este chef Cristi „Ice” Dobre, iar cealaltă este iubita lui. Mașina în care se aflau aceștia era condusă de cumnatul acesteia.

 

3 COMENTARII

  1. Daca are asigurare RCA valabila si sangele curat, s-a scos. Oricum se rezolva in bucataria partidului si cu consilierea profi a colegului specializat in asemenea evenimente nedorite, de altfel. Spor la kilowati putere! Poate demisioneaza din proprie initiativa.

  2. sigur birla se gindea la ,,bobor” in timp ce conducea,doar putin obosit,in rest bine ca nu sunt raniti grav

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!