Monden

Fiul Corneliei Catanga va deveni tată

Au trecut mai bine de trei ani de când a murit buzoianca Cornelia Catanga. Fiul ei, Alexandru, și Aurel Pădureanu încearcă și acum să accepte faptul că artista nu le mai este alături fizic. De curând, Alexandru Pădureanu a anunțat că el și soția lui se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și au mers inclusiv la mormântul regretatei cântărețe când au aflat.

Soția lui Alexandru Pădureanu, Alina, urmează să îi dăruiască primul copil. Cei doi își doreau să devină părinți și cred cu tărie că bebelușul este o binecuvântare de care se bucură în ceruri chiar și Cornelia Catanga. Alexandru Pădureanu și partenera lui au anunțat pe Facebook că tânăra este însărcinată și că se pregătesc de această noua etapă din viața lor, umbrită de faptul că regretată cântăreață nu le este alături fizic. „Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 3 lunițe și nu mi-a venit să cred! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea, să-i spunem plângând în gura mare că va deveni bunică. Știu că își dorea foarte mult. Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect și va veni pe lume. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt… este inexplicabil… după atâta amar de timp… și tristețe. Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct, ca eu să nu mai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat, și să o fac mândră pe ea, dar și pe tatăl meu, care s-a bucurat de bucuria mea”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.

Cornelia Catanga a avut o relație apropiată cu fiul ei, așa că, Alexandru Pădureanu a fost la mormântul mamei lui după ce a aflat că va deveni tată pentru prima dată. Fiul cântăreței este convins că regretată artistă s-ar fi bucurat enorm să afle că familia se va mări, așa că, a mers la locul de veci al mamei lui cu ecografia bebelușului și cu o pereche de botoșei pentru bebeluș.

Articole similare