vineri, 22 ianuarie 2021

Final de coşmar: Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea 19-21 (11-10)

Dezamăgire uriaşă trăită de handbalistele Gloriei miercuri seară, la Braşov, în primul meci oficial al noului an, contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naţionale. Buzoiencele au întâlnit-o pe SCM Rm. Vâlcea, campioana ultimelor două ediţii şi una dintre pretendentele la titlu şi în actualul sezon. Fetele lui Ovidiu Mihăilă au intrat pe teren extrem de motivate şi s-au instalat la conducere încă din minutul 4, graţie aruncărilor lui Rotaru şi Simion, inspiraţiei lui Janjusevic de la 7 metri şi, mai ales, intervenţiilor din poartă ale Alinei Iordache. La pauză, Gloria avea un gol avans (11-10) şi perspectiva unei părţi secunde la fel de bune. Startul reprizei a doua sporise optimismul, iar fetele lui Mihăilă s-au distanţat chiar şi la 3 goluri!

Din păcate, în a doua jumătate a reprizei jocul Gloriei a început să dea erori. După 17-14 şi un time-out cerut de Florentin Pera în minutul 43, Gloria a avut o perioadă neagră, iar Vâlcea a egalat la 17 în minutul 47. Buzăul n-a mai înscris deloc în ultimele 8 minute şi, după 19-18 în minutul 52, Janjusevic a ratat o aruncare de 7 metri la 19 egal în minutul 56. Vâlcea a mai înscris de două ori şi a câştigat o partidă în care victoria mai era posibilă doar în accepţiunea celor mai optimişti dintre suporterii ei.

-marcatoare Gloria Buzău: Janjusevic – 6 goluri, Simion (4), Rotaru (3), Petruş (3), Subţirică (1), Cîrstea (1), Ilie (1)

Amănunte de la această partidă în ediţia print a cotidianului OPINIA de joi, 14 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!