Monden

Fiica regretatei Catanga și-a visat mama chiar înainte de parastas

„Era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o…”, așa și-a început destăinuirea fostul soț al regretatei artiste buzoience Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu. Într-un interviu pentru viva.ro, acesta a povestit de ce a s-a simțit trist și a plâns. Aurel Pădureanu spune că fata lui, Nicoleta, a visat-o pe regretata lui soție, care, povestește el, aștepta mâncare la o masă.

Pădureanu a făcut parastas cu pește pentru Cornelia Catanga. Mai întâi, artistul a mers la biserică cu câteva pachete și apoi a împărțit mâncare caldă la piață. Aurel Pădureanu a dat de pomană pentru Cornelia Catanga, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, unde a avut loc și o slujbă pentru regretata artistă. El a plecat apoi să împartă mâncare caldă într-o piață din București. „M-am dus cu pachete și cu o colivă la biserică. Dar, am mai împărțit și prin piață, nu doar la biserică. Și m-am bucurat foarte mult că oamenii au mâncat cu poftă”, a declarat Aurel Pădureanu pentru viva.ro.

El susține că a plâns atunci când a aflat că fiica lui mai mare, Nicoleta, a visat-o pe artistă așteptând la o masă. Acest lucru s-a întâmplat cu doar două zile înainte de parastasul de doi ani pentru Cornelia Catanga. „Corneliei îi plăcea foarte mult peștele. Nicoleta, fata mea mai mare, mi-a zis că a visat-o pe Cornelia înainte de sărbătoarea Bunei Vestiri, când am împărțit pomană pentru ea. Și, Cornelia era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o: <Ce faci, aici?>. Și Cornelia a spus: <Păi, aștept și eu>. Nicoleta nu a vrut să-mi spună inițial de acest vis, pentru că atâta am plâns!”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Articole similare