Actualitate

Ploaia amână Festivalul An-Tan-Te

Din cauza vremii nefavorabile din ultima perioadă, festivalul An-Tan-Te, organizat de Primăria municipiului Buzău și Centrul  Cultural „Alexandru  Marghiloman”, a fost amânat până duminică, 6 iunie.

Planul va rămâne același, iar începând cu ora 10.00 copiii și tinerii sunt așteptați fie în Parcul Tineretului, fie în Parcul „Alexandru Marghiloman”. Atelierele de creație, păpuși, olărit, tir cu arcul, pictură, montare corturi, vânătoare de comori, baloane modelabile, pictură pe față, personaje pe picioroange, personaje de epocă și mimi, concursuri cu premii și o tombolă specială vor fi activitățile la care vor lua parte copiii. Participarea la acest festival rămâne gratuită.

„Amânăm festivalul An-Tan-Te pe 6 iunie, când sperăm ca soarele să vină în echipa de organizare. În fond, 1 iunie este magic prin semnificația lui, iar noi nu facem altceva decât să adăugăm o altă zi în același spirit”, se precizează într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Reamintim că evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Articole similare