Sport

FC Buzău – FC Voluntari se joacă cu public! Reguli de acces la meciul finalului de an în fotbalul buzoian

FC Buzău va încerca, miercuri, să ajungă la o bornă pe care fotbalul buzoian n-a mai atins-o de 13 de ani, de pe vremea fostei Glorii: calificarea în semifinalele Cupei României! Echipa buzoiană o va întâlni, pe stadionul din Crâng, de la ora 15.30, pe FC Voluntari, actuala ocupantă a locului 3 în Liga 1, într-o singură manșă, eliminatorie, cu prelungiri și lovituri de departajare dacă va fi cazul.

Conform noilor condiții anunțate de autorități, accesul publicului este din nou permis la competițiile sportive, astfel că FC Buzău va putea avea de partea sa și suporterii, în limita a 30 la sută din capacitatea arenei. Accesul este însă permis doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv pentru cele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi, respectiv, pentru cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

FC Buzău va scoate la vânzare miercuri, în ziua jocului, bilete la prețul de 10 lei, intrare generală, începând cu ora 10.00, la casa dinspre poarta Electrica.

Partida dintre FC Buzău și FC Voluntari va putea fi urmărită în direct și la TV, la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport.  

Articole similare