miercuri, 28 octombrie 2020

„Fără penali în funcţii publice”, varianta Ciolacu

Congresul în care Partidul Social Democrat îşi alege noua conducere va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie, a declarat preşedintele interimar Marcel Ciolacu.

„Am stabilit o dată, data de 29 februarie, la care să aibă loc Congresul, urmând, totuşi, ca Biroul Permanent de luni să aibă ultima decizie, dacă e 29 februarie sau 7 martie, astfel încât toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri. Decizia a fost clară: se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă. Am mai decis anumite modificări statutare care vor fi supuse votului Congresului, cum este lărgirea Comitetului Executiv cu primarii de municipii reşedinţă de judeţ şi preşedinţii de consilii judeţene, intrarea de drept a primelor organizaţii ca şi scor electoral în Biroul Permanent Naţional şi multe altele”, a spus Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că partidul a decis să nu aibă niciun candidat cu decizii definitive ale instanţelor la alegerile locale sau parlamentare: „Am mai luat o decizie: PSD nu va da niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe, indiferent dacă vorbim de candidaturi la aleşii locali sau la parlamentari”, a mai spus Marcel Ciolacu.

loading...
error: Content is protected !!