duminică, 09 august 2020

Fără Ana Maria Iuganu, accidentată și ieșită din calcul/ Gloria are două handbaliste convocate la Națională

Naționala de handbal feminin a României, care pregătește turneul preolimpic de la Podgorica (20-22 martie), se află în aceste zile la Rm. Vâlcea pentru un nou stagiu de pregătire. Antrenorii Bogdan Burcea și Robert Licu au convocat pentru această etapă de pregătire un lot de 19 jucătoare, printre care se numără și două handbaliste ale Gloriei Buzău, centrul Andreea Rotaru și interul dreapta Alina Ilie.

Cu siguranță, la această acțiune ar fi fost invitată și Ana Maria Iuganu, ju­cătoare de bază a echipei naționale, dacă extrema echipei buzoiene nu s-ar fi accidentat destul de serios în meciul cu CSM București.

“Ancuța”, cum este alintată de apropiați și de suporteri va sta departe de teren doar până la sfârșitul lunii, astfel că nu îi este pusă în pericol prezența la turneul preolimpic din Muntenegru.

 „Vom avea la Rm. Vâlcea șapte antrenamente practice și trei teoretice. Vom pregăti exclusiv meciu­rile din turneul preolimpic, începând cu Norvegia, Mun­tenegru și acum Thailanda, despre care nu știm nimic”, a declarat selec­ționerul Bogdan Burcea. Naționala României urma să dispute ieri și un meci de pregătire împotriva campioanei SCM Rm. Vâlcea.

LOTUL CONVOCAT

  • Portari: Denisa Dedu (CSM București), Iulia Dumanska, Diana Ciucă (SCM Rm. Vâlcea)
  • Extreme stânga: Ni­coleta Dincă (Gloria Bis­trița), Ana Maria Tă­năsie (Măgura Cisnădie)
  • Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Alexandra Severin (HC Zalău)
  • Centri: ANDREEA ROTARU (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila), Ana Maria }icu (SCM Craiova), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)
  • Interi dreapta: ALINA ILIE (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova)
  • Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Laura Moisă (CSM București)
  • Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Dana Abed Kader (HC Zalău), Lorena Ostase (CSM Slatina)

loading...
error: Content is protected !!