Sport

Eşec la Ciuc. Lupta pentru play-off, din ce în ce mai aspră

Csikszereda Miercurea Ciuc – Gloria Buzău 3-2 (2-1)

Gloria a suferit duminică, la Miercurea Ciuc, prima înfrângere a stagiunii, cedând la limită, 2-3, partida susţinută împotriva Csikszeredei, într-un meci din etapa a 4-a a eşalonului secund.

Pentru cei neutri, a fost un meci spectaculos, cu multe goluri şi faze de poartă. Ciucul i-a luat tare pe buzoieni încă din start, cu două goluri rapide, Omar El-Sawy (16) şi Petre Ivanovici (18). Reuşita lui Cristi Ciobanu, din ultimul minut al primei reprize, a readus speranţele, repede spulberate din nou imediat după pauză, când David Kelemen a înscris pentru 3-1 (49). Tânărul Răzvan Matiş (66) a redus însă iarăşi din diferenţă, iar Gloria s-a “aruncat” peste adversari, antrenorul Cristi Pustai forţând egalarea cu trei jucători ofensivi de pe bancă (Neicuţescu, Val. Alexandru, Val. Munteanu). Ciucul a rezistat cu greu asaltului oaspeţilor, nici ei însă foarte inspiraţi la finalizare, iar la final toate cele trei puncte au rămas în Harghita.

După patru etape, Gloria este pe locul 6, ultimul de play-off, cu 7 puncte şi va disputa următorul joc luni, 5 septembrie, în Crâng, împotriva nou promovatei CSC Dumbrăviţa.

Articole similare