Educație

Eminescieni la Camera Deputaților

În calitate de „Școală Ambasador a Parlamentului European”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” a inițiat, spune coordonatoarea proiectului Daniela Albu, numeroase întâlniri cu parlamentarii europeni. Dar, Colegiul Național „Mihai Eminescu” organizează întâlniri și cu parlamentari din Parlamentul României.

„Cea mai recentă vizită de acest fel este cea de astăzi. Astfel, elevi ai  Colegiului Național <Mihai Eminescu> Buzău – școală acreditată Erasmus+, Școală EPAS Romania – Școli-ambasador ale Parlamentului European în România au fost în vizită la Parlamentul României, unde se găsesc și eminescieni buzoieni. „Am admirat sălile decorate cu obiecte create din resurse naturale românești. Am discutat despre legile care protejează natura, am avut surprize plăcute și onorante, am fost primiți de președintele Camerei Deputaților, eminescian buzoian. Mulțumim!”, scrie pe site profesoara Daniela Albu, coordonatoarea proiectului.

Vizita eminescienilor la Parlamentul României a avut loc în „Săptămâna Școală verde”, pentru că acolo  este locul în care se votează legile care protejează mediul înconjurător.

 

Articole similare