duminică, 07 martie 2021

Ellie White, vacanță scurtă în doi la Balvanyos Resort

• Artista a făcut o escapadă împreună cu soțul în mijlocul pădurii și al rezervației naturale Peștera Sulfuroasă

În loc de soare, plajă și nisip fin, au ales zăpadă, mersul prin pădure și baia în apă caldă afară, la minus 10 grade. Este vorba des­pre buzoianca Ellie White care, în loc să plece în Grecia, așa cum își planificase la început de an 2021, a vrut să se relaxeze în cuplu câteva zile pe meleagurile autoh­tone. Cei doi, împreună cu câțiva prieteni, au fugit la munte, în resortul Balvanyos din Covasna, unde au făcut baie în piscina exterioară, au stat pe șezlong în zăpadă, au vizitat Lacul Sf. Ana și chiar au căutat urșii în pădure.

„Am lăsat copiii la Bra­șov pentru câteva zile și am ales să ne relaxăm și noi, în doi, în mijlocul pădurii. Și cum ne plac drumețiile și adrenalina, am mers mult prin pădure, prin zăpadă, am vizitat împrejurimile din jurul resortului, am văzut Lacul Sf. Ana, băile sulfuroase, unde cred că ne vom întoarce la vară, și cam atât. Ne-am bucurat de iarnă, de zăpadă pe șezlong, de apă caldă la temperaturi cu minus și acum o să mergem să îi aducem și pe copii, care stau în Brașov, la bunici”, a precizat artista într-un interviu.

Deși ea și Doru au mers mult prin pădure, nu s-au abătut de la traseele marcate, pentru că de la hotel au fost avertizați că urșii sunt periculoși chiar și în această perioadă de hibernare, pentru că sunt înfometați. Cei doi au spus, mai în glumă, mai în serios, că aveau nevoie și copiii lor de o pauză de părinți, de aceea i-au lăsat la bunici, însă motivul real al escapadei a fost acela că, după perioada de izolare din cauza pandemiei, în care au stat mai mult în casă, cei doi simțeau nevoia de adrenalină și relaxare în același timp, în afara casei, doar în doi. „Mai stăm câteva zile și cu ei și revenim la București, pentru că vrem concerte, evenimente pe 2021, pentru că sunt sigură că și fanii vor. Chiar vorbeam cu Doru și îi propusesem un concert non-stop de 24 de ore, să ne săturăm de muzică și cântat, și noi și fanii”, a încheiat optimistă Ellie White.

loading...
error: Content is protected !!