Monden

Ellie White, vacanță în Dubai și pregătiri pentru o nouă siluetă

La început de an, vedeta a testat ultimele tentații culinare din Emirate

Cu gânduri pozitive, liniștite, și cu multă abundență la orizont! Plus căldură, și la propriu și la figurat. Cu aceste idei și sentimente a pornit la drum în 2024 frumoasa buzoiancă Ellie White, care și-a încărcat bateriile în însoritul Dubai la începutul anului, alături de familie, testându-și poftele culinare, după care a revenit cu gânduri la o nouă siluetă.

„Am fugit și anul acesta de frig până la căldura din Dubai. Însă, oricât de frumos ar fi în vacanță, pentru mine tot mai frumos este acasă. Și, deși reîntoarcerea din țările calde a fost cu multă oboseală și cu o mică răceală, am revenit și cu mult chef de muncă, cu sete de organizare și multă pozitivitate și optimism, emoții pe care sper să vi le transmit și vouă. Și cu gândul la o nouă siluetă”, a specificat Ellie.

Deși este fan workout și mișcare, vedeta recunoaște că în perioada sărbatorilor de iarnă s-a simțit puțin obosită, astfel că nu a apucat să facă atât de mult sport pe cât și-ar fi dorit. Aceasta, în combinație cu mâncatul puțin mai mult și mai greu decât de obicei, a rezultat în acumularea câtorva kilograme în plus. „M-am apucat de o mică cură de slăbire, pentru că nu este OK să ne lăsăm luați de val și să nu mai avem grijă de noi. Am descoperit niște produse uimitoare, potrivite la fix pentru cei ca mine, cărora nu le place să gătească sau nu au timpul necesar, și nici nu se omoară cu mâncarea grea și excesivă, însă tot au nevoie să scape de câteva kilograme în plus. Sunt testate, de aceea n-o să vedeți o multitudine de produse promovate pe paginile mele de social media sau aici pe blog, pentru că sunt foarte selectivă în ce privește promovarea”, a scris cântăreața pe blog, postând o poză cu o parte dintre produsele pe care le-a testat.

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker