Actualitate

Cum este marcată „Ziua 112” la Buzău

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), alături de instituții publice și companii private, continuă și în acest an tradiția de iluminare în roșu a unor clădiri emblematice din Capitală și din țară, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112 și aniversării a 20 de ani de la operaționalizarea 112 în România, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Astfel, peste 90 de clădiri ale autorităților publice centrale și locale, inclusiv turnul de comunicații al STS, instituții de cultură și obiective turistice, sedii ale unor companii private vor fi iluminate duminică, 11 februarie, începând cu ora 18.00, în culoarea roșie, reprezentativă pentru Serviciul de urgență 112.

La Buzău, s-au alăturat acestui demers Consiliul Județean și Prefectura, ale căror clădiri vor fi iluminate în roșu începând cu ora 18.00.

„STS și partenerii care s-au alăturat acestui demers transmit, astfel, un mesaj de unitate și responsabilitate. Apelul la 112 doar în caz de urgență – asigură că resursele de intervenție sunt direcționate în cel mai scurt timp posibil către o urgență reală”, mai arată sursa citată.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker