Acasă Monden Ellie White se mărită!

Ellie White se mărită!

0
Ellie White se mărită!

• Buzoianca a fost cerută în căsătorie după 14 ani de relație și doi copii

Se anunță nuntă mare în showbiz-ul românesc! Ellie White a fost cerută în căsătorie și își va uni destinele cu iubitul ei, cel cu care are o relație de 14 ani. Frumoasa artistă are o familie superbă, iar acum Ellie și Doru s-au decis să facă pasul cel mare. Artista în vârstă de 37 de ani este mama a doi copii superbi și, deși are o relație de aproape 14 ani cu tatăl micuților, cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului. Ellie White și ma­nagerul ei susțin că s-au gândit de multe ori să facă pasul cel mare, dar au amânat de fiecare dată.

Mai mult decât atât, Ellie White spune că a fost cerută în căsătorie la o lună de când a început relația cu Doru Tinca, dar, cu toate acestea, logodna lor s-a întins pe perioada celor 13 ani de relație. Artista spune că prioritară a fost dorința de a deveni mamă și, astfel, nunta a fost mereu pe locul doi. Anul trecut se hotărâseră să organizeze evenimentul, dar pandemia le-a stricat toate planurile, așa că anul 2021 va fi cel în care cei doi vor deveni soț și soție în mod oficial.

Deși au amânat marele eveniment atât de mult timp, Ellie White și Doru Tinca simt că a venit momentul ca în acest an să ajungă în fața lui Dumnezeu și să-și oficializeze relația. ,,Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani. După cinci ani de relație am avut de ales în a face copii sau a ne căsători; am făcut un copil. După aceea a venit și al doilea copil. După atâți ani de relație nu mai simți nevoia să te căsă­torești. O să facem acum și nunta!”, a declarat buzoianca.

Anul trecut, Ellie și Doru au împlinit 13 ani de relație și susțin că știu totul unul despre celălalt. ,,Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă”, a mai spus Ellie White la Antena Stars. De asemenea, la Matinalul lui Răzvan și Dani – unde au fost prezenți împreună cu copiii –  cei doi au anunțat ce planuri au în anul 2021: lansări de piese, concerte, vacanțe în familie, însă organizarea nunții va avea prioritate în următoarele luni.