duminică, 24 ianuarie 2021

Ellie White, iritată de fanii care i-au spus că perioada ei de glorie s-a încheiat

• Artista a pus recent poze și melodii de la colaborările cu DJ Project

„Este în natura omului să uite, precum la fel este în natura omului să țină minte sau să își aducă aminte!”, spune Ellie White, pentru a explica gestul de a posta câteva piese din cola­borările ei de succes cu DJ Project: s-a adresat celor care nu au cunoscut-o în această ipos­tază, de care este mândră, așa cum este de toate proiectele sale, fie solo, fie colaborări.

„În ultimele zile am pos­tat pe pagina mea de Facebook piese de pe vremea când am colaborat cu DJ Project. De ce am făcut asta? Din două motive: pentru că sunt foarte mândră de munca mea și voi fi până la ultima suflare, și pentru că există multă lume care tranzitează pagina mea de Facebook și nu știu la cine se uită și cu cine inte­racționează. Și am vrut să mă <introduc> și acestora din urmă”, a fost explicația detaliată a buzoiencei. Ellie a mai ținut să precizeze că nu înțelege o parte dintre comentariile care au venit imediat după postările ei cu melodiile vechi, care au făcut referire la faptul că artista ar fi nostalgică după vremurile în care avea succes, ba mai mult, că perioada ei bună s-ar fi încheiat, și ar cam trebui să se tre­zească la realitate.

Artista chiar a fost dezamăgită de comentariile „atotcunoscătorilor” și „sfă­toșilor” care au ținut nea­părat să îi „aducă aminte”„perioada de glorie s-a încheiat”: „Nu știam că trăiesc într-un vis din trecut, dar se pare că acești indivizi pe care nu îi cunosc perso­nal și care NU mă cunosc personal știu mai bine! Lor, și celor ca ei, vreau să le spun doar atât: dragilor, fără clasici încă mai cântam la frunză!! Și, ca să vă explic pe înțelesul vostru, al celor <atotcunoscători>, aș vrea să va spun că istoria face prezentul! Fără trecut, nu aveam viitor, fără muzică veche nu aveam muzică nouă, fără foc nu aveam căldură, fără roată (pe care nu ați inventat-o voi) nu aveam multe!! Fără Mozart nu-l aveam pe Freddy Mercury, fără Elton John nu-l aveam pe Robbie Williams, fără vechi, NU aveam nou!”, a detaliat supărată Ellie White.

Buzoianca a mai adă­ugat că muzica este veșnică și doar trendul este schim­bător; această în­seamnă că nicio perioadă de glorie nu moare, mai ales în cazul unor talente de necontestat, ci doar călătorește prin timp pentru a înfrumuseța viața altor persoane care nu au trăit aceleași vremuri. „Tablourile lui Picasso ÎNCĂ trăiesc, chiar dacă el s-a dus demult, vocea lui Michael Jackson încă ne mai încălzește sufletul, chiar dacă el nu mai există fizic, arta ­există și va exista întotdeauna, indiferent de perioadă și secol! Nu reușesc să înțeleg, și cred că nu voi înțelege niciodată, nevoia patologică a unora de a diminua munca altor persoane, de a le distruge stima de sine și de a își expune părerea (neinteresantă, de altfel, și nedorită) în spațiul online”, a mai scris Ellie.

Și, așa cum a subliniat și cu alte ocazii, cântăreața este de părere că această perioadă grea de pandemie a scos la iveală adevărata natură a unor oameni, care până acum mai reușeau să își  ascundă frustrările și nemulțumirile. Însă, se pare că în această perioadă în care există mult prea mult timp la dispoziție nu mai încape și filtrul bunului-simț, al empatiei și al respectului: „Spunem primul lucru care ne trece prin cap fără să mai și gândim puțin înainte și FĂRĂ să ne gândim la consecințele cuvintelor noastre asupra altor persoane! Eu vă îndemn să GÂNDIȚI! Încă e voie și încă e gratis! Învățați să apreciați ceea ce aveți și să nu mai credeți că totul vi se cuvine! Pentru ORICE realizare se mun­cește! Pentru orice vis împlinit sunt compromisuri făcute, nopți nedormite, nervi, stres, durere, emoții, lucruri pierdute, clipe pierdute, oameni pierduți, lupte pierdute și câștigate! Nimic nu vine pe gratis! Și doar cel care duce acest război știe la ce mă refer. Ceilalți sunt doar oportuniști!”, și-a încheiat artista pledoaria.

loading...
error: Content is protected !!