Monden

Ellie White are copii foarte talentați

La 38 de ani, Ellie White se poate numi o artistă împlinită pe toate planurile. Cântăreața nu duce lipsă de nimic și își adoră cei doi copii, Maria (7 ani) și Mihăiță (10 ani). Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, micuții sunt și ei pasionați de muzică, iar părinții lor fac tot ce pot pentru a-i ajuta să se lanseze în acest domeniu, înscriindu-i chiar și la o școală de muzică. „Mariei i-am făcut eu o piesă, prima de altfel, ei îi place foarte mult și să danseze, iar Mihăiță spune că vrea să fie DJ. O să îi lansăm curând, lucrăm la câteva proiecte pentru ei”, a declarat buzoianca pentru click.ro.

În timpul pandemiei, artista a profitat și a stat mai mult în studioul de înregistrări, acolo unde inspirația și-a spus cuvântul. Ea pregătește acum noi proiecte muzicale, de care vom auzi curând. În paralel cu muzica, solista are grijă de modul în care arată și ne-a mărturisit că fiecare zi este o luptă în adevăratul sens al cuvântului. „Fiecare zi e o provocare atunci când ai copii, iar cea mai mare provocare a mea este să-mi mențin calmul, pentru că cei mici vin destul de agitați de la școală. Ne place foarte mult să stăm cu ei și să ne bucurăm de ei. Diferența de vârstă dintre ei este de doi ani și jumătate. Mai avem și momente tensionate câteodată. Cel mai mult mă supără atunci când nu mă înțeleg cu ei, pentru că nu mă fac auzită, mai ales dacă sunt și fixiști și vor să iasă totul ca ei!”, a recunoscut Ellie White.

Cât despre aspectul său fizic, Ellie White a povestit, pentru click.ro, cum se menține în formă zi de zi: „Fac yoga, fitness și meditații. Mă mențin în formă cum pot mai bine. Fac sport acasă, pe bandă, câteodată și cu soțul meu, cu Doru, care preferă, însă, să stea mai mult în studiou sau la biroul lui, decât să facă mișcare”.

Ellie și Doru, care este și managerul ei, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind împreună de aproape 15 ani.

Articole similare