Acasă Monden Ellie White a primit un inel de logodnă de 5.000 de euro

Ellie White a primit un inel de logodnă de 5.000 de euro

0
Ellie White a primit un inel de logodnă de 5.000 de euro

• Cele 21 de diamante i-au fost dăruite chiar după prima lună de relație, însă nunta s-a lăsat mult așteptată

Elena Băltăgan, cunoscută publicului drept Ellie White, este logodită cu ma­nagerul ei, Doru Tinca, de 14 ani, Doru dăruindu-i un superb inel cu diamante adus atu­nci din America Latină, în ­va­loare de 5.000 de euro, chiar după prima lună de relație.

„Eram chiar la un concert al meu. El fusese rugat de o prietenă de-ale mele să o aducă la un concert de-al meu. El, pe vremea aceea, nu prea mă unocștea, dar îi plăceau foarte mult piesele. Și, în momentul în care m-a văzut, mi-a spus că s-a îndrăgostit pe loc”, a povestit Ellie la Acces Direct despre momentul primei întâlniri cu Doru.

Fanii cuplului au aflat că Ellie și Doru au avut parte de o logodnă de vis pe un vas de croazieră în Anglia. „La începutul relației a fost cu: <Vrei fată? Hai să facem (nunta, n.r.)!>. Și nu s-a nimerit nicicum. A fost romantic, cu așezat în genunchi, cerut, a existat o cerere în căsătorie. A existat o logodnă pe vapor făcută în Anglia. M-a condus tatăl lui la altar. Am ciocnit șampanie”, a mai povestit Ellie White la ,,Vorbește lumea”.

Chiar și după atâți ani de relație și doi copii, cântăreața nu a renunțat la ideea de a îmbrăca rochia albă de mireasă, însă momentan o sperie pandemia. „Facem nuntă, doar că putem să o facem în Brașov , eventual în șapte locații, în fiecare locație 50 de persoane și mergem de la una la alta. Îți spun că n-a gândit-o nimeni până acum”, a glumit iubitul artistei.

Cât despre bijuteria  pe care o poartă de atunci aproape tot timpul pe mână, Ellie spune că a fost luată prin surprindere total, pentru că cererea a venit la numai o lună de relație. „A fost ceva deosebit, nu m-am așteptat să se întâmple, eram în prima lună de relație… Știu că pare foarte devreme, însă s-a potrivit perfect și, după cum vezi, este foarte bine! Suntem la al 14-lea an de relație. O lungă logodnă, însă timpul nu a dăunat cu nimic. Suntem la fel de îndrăgostiți ca în prima zi”, a declarat Ellie.

Și, între timp, a mai ve­nit un inel, chiar de ziua artistei, în 2012. ,,După primul inel de logodnă ar fi trebuit să urmeze verigheta, însă noi suntem neconvenționali… așa că ne-am mai logodit o dată”, a detaliat artista. ,,Dacă primul inel de logodnă a venit din Argentina, al doilea a fost comandat din Statele Unite și a fost adus de fratele iubitului meu. Este un inel cu multe diamante și este cel mai frumos cadou primit vreodată”, mărturisea Ellie White în februarie 2012.

Deși toată lumea se așteaptă ca anul acesta să aibă loc nunta cu marea petrecere, cei doi îndrăgostiți nu bagă mâna în foc că acest eveniment va avea loc foarte curând. Pun însă totul pe seama imprevizibilului. „Șansele sunt cam mici ca nunta să aibă loc în acest an, însă cu noi nu se știe niciodată! Așa cum și-a propus Doru să mă ceară în căsătorie în prima lună de relație, la fel de imprevizibil poate fi și în cazul nunții. Sincer, mă aștept chiar să pregătească totul în secret”, a mai spus Ellie.