luni, 28 septembrie 2020

Elevii buzoieni fac meditații pentru Bacalaureat și Evaluare Națională cu ajutorul unei televiziuni locale

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Buzău au semnat un parteneriat cu o televiziune locală pentru a le oferi elevilor buzoieni din anii terminali posibilitatea de a se pregăti suplimentar pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională.

În primă fază, orele de pregătire televizate vor fi susținute de profesori și inspectori școlar de matematică și limba română din Buzău, care, potrivit conducerii IȘJ, au răspuns apelului făcut de oficiali. Potrivit inspectorului general adjunct al IȘJ, Nela Wamsiedel, în zilele următoare TELEȘCOALA organizată la nivel local urmează să acopere și celelalte discipline la care elevii susțin examenele naționale.

„Începând de săptămâna viitoare, în baza unui parteneriat al Inspectoratului Școlar Județean cu televiziunea locală TV SAT (TV SUDEST), se vor difuza ore de pregătire suplimentară la disciplinele de examene naționale, între orele 17 și 18, după următorul program:

*Luni, 27 aprilie, clasa a XII-a, matematică;

*Marți, clasa a VIII-a, matematică;

*Miercuri, clasa a XII-a, limba și literatura română;

*Joi, clasa a VIII-a, limba și literatura română.

Menționăm că toate emisiunile vor fi reluate a doua zi, în intervalul orar 10.00-11.00, și vor fi postate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean”, se arată în comunicatul IȘJ Buzău.

loading...
error: Content is protected !!