Politic

Elevi de la Liceul Teoretic din Nehoiu, în vizită la Parlament

47 de elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Nehoiu au făcut un tur al Palatului Parlamentului, iar ghizi le-au fost senatorul liberal Vlad Pufu, împreună cu deputatul Gabriel Avrămescu. Tinerii au avut ocazia nu doar să viziteze clădirea monumentală, faimoasă la nivel internațional, ci și să ia parte la o dezbatere organizată de senatorul Nicoleta Pauliuc, președinte al Organizației de Femei a PNL.

„Sălile de conferință le-au oferit nu doar o imagine despre locul în care se dezbat, în comisiile de specialitate, importante propuneri legislative, ci și oportunitatea de a participa la dezbaterea organizată de doamna senator Nicoleta Pauliuc despre importanța promovării unor politici publice de sănătate. <Cât de multe știm despre produsele pe care le consumăm?> și <Care sunt schimbările de care România are nevoie?> sunt doar câteva dintre întrebările importante în dezvoltarea acestor politici, la care au contribuit cu răspunsuri chiar tinerii buzoieni”, a scris Gabriel Avrămescu pe pagina sa de Facebook.

Elevii au fost receptivi și energici, după cum a mai spus politicianul buzoian, iar acțiunea a avut drept scop familiarizarea tinerilor cu ceea ce presupune politica făcută cu adevărat pentru binele oamenilor și în spiritul democrației. „Prin activitatea de astăzi, profesorii își doresc ca liceenii buzoieni să se familiarizeze cu modul în care factorii decizionali influențează viața lor de zi cu zi și să conștientizeze rolul acestora într-o societate democratică. Felicit întreaga echipă pentru implicare și mulțumesc pentru energia cu care m-au înconjurat acești tineri curioși, dornici de cunoaștere!”, a mai transmis deputatul Avrămescu.

Articole similare