Monden

Elena Sinulescu, vești despre starea de sănătate a lui Nea Beni

Vești bune vin de la soția lui Benone Sinulescu, care spune despre artist că se înzdrăvenește de la o săptămână la alta! Elena adaugă chiar că acesta ascultă mai toată ziua muzica lui Luciano Pavarotti. Declarațiile vin la două luni de la criza pe care a traversat-o soţul ei care, la începutul lunii iulie, a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Celebrul solist a stat în spital preţ de aproape două săptămâni, din cauza unor probleme cardiace.

La două luni de la criza prin care a trecut celebrul solist buzoian Benone Sinulescu, soția sa, Elena, a decis să vorbească despre cum își petrece vedeta timpul. „Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro. Ea mai precizează că, de îndată Benone își va fi revenit complet, va face public acest lucru, dar până atunci veghează cu multă atenţie asupra acestuia, preferând chiar să-i ceară să nu vorbească cu nimeni, nici măcar la telefon. „Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă înjure lumea pe mine, dar el să se facă bine! Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua. Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian”, a mai precizat ea.

În plus, Elena Sinulescu recunoaşte că-l tachinează des pe seama faptului că nea Beni, cum îi spun apropiaţii, îşi doreşte să revină pe scenă: „Îi spun că seamănă din ce în ce mai mult cu Gică Petrescu. Că şi ăla a cântat până târziu. Se mai supără el, dar îi şoptesc cu drag că vrea să fie la fel de matusalemic ca şi Gică. Râde cu mine şi-mi spune că o să văd eu ce şi cum!”.

Totuşi, spre dezamăgirea fanilor, nu sunt șanse ca nea Beni să revină, cel puţin până la finele acestui an, în concerte. În plus, după externarea de la finele lui iulie, artistul s-ar fi confruntat cu un alt necaz, o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotic.

Reamintim că în dimineața zilei de joi, 8 iulie, Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a avut probleme majore de sănătate. El a chemat salvarea, dar într-o primă fază nu a dorit să fie internat. Ulterior, el a fost totuşi transportat din localitatea Bârzava, unde locuieşte în ultimii ani alături de soţia sa, la Spitalul Judeţean Arad.

 

Articole similare