Sport

Egal în primul meci de play-off

Dinamo și Gloria iau câte un punct, pe Arcul de Triumf

Dinamo București și Gloria au încheiat la egalitate primul lor meci din play-off, după un 1 la 1 care pare că a mulțumit ambele echipe.

Prima mare ocazie a aparținut gazdelor, după o combinație care l-a lăsat singur pe Neluț Roșu la unsprezece metri. Veteranul dinamoviștilor a preluat pe piept, însă a șutat defectuos din voleu, peste poarta apărată de Relu Stoian.

Gloria a fost echipa mai pragmatică. În minutul 41, buzoienii au speculat excelent un contraatac pornit de Lazăr, la capătul căruia Boiciuc a făcut ce-a vrut cu Bena apoi a șutat imparabil de la șase metri, deblocând tabela, spre deliciul celor câteva zeci de fani veniți de la Buzău.

Egalitatea a fost stabilită  minute mai târziu. Ahmed Bani a reușit un gol de toți banii, după un șut desprins parcă din jocurile video, la colțul lung, fără nicio șansă pentru Stoian.

După pauză, jocul n-a mai avut același ritm ca-n prima repriză. Gloria putea să puncteze în minutul 56, prin același Boiciuc, însă șutul acestuia a lovit bara.

Până la final, cele două adversare n-au mai forțat, mulțumindu-se cu egalul. Ambele urcă în clasament, pe locurile 4 și 5, devansând-o pe Unirea Dej, învinsă de Steaua.

 

Articole similare