Sport

Egal in extremis la Ianca! Metalul, loc pe podium și de play-off la finalul anului

Metalul a remizat sâmbătă, 1-1, la Ianca, în fața Viitorului, în ultima partidă programată în acest an, a 15-a a sezonului regulat în Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Golul care a păstrat la final un punct în tabăra buzoiană a fost marcat de mijlocașul Alexandru Atomei, în minutul 90+2, asta după ce elevii lui Vali Stan au ratat o sumedenie de ocazii, iar brăilenii au deschis scorul la una dintre puținele faze periculoase în careul buzoian.

Metalul a încheiat, astfel, anul, cu 30 de puncte, pe locul 3, poziție de play-off (primele patru se califică) la finalul sezonului regulat. Liga a 3-a se va relua pe 12 martie, anul viitor, când se vor juca și ultimele trei etape din sezonul regulat. Buzoienii vor deschide anul cu un meci de care pe care, pe sintetic, cu CSM Focșani, vor merge apoi la Galați, pentru confruntarea cu Oțelul și vor reveni pe teren propriu pentru duelul cu CS Făurei.

Clasament

1.Oțelul 37 p.

2.Focșani 35 p.

3.Metalul 30 p.

4.Liești 28 p.

……………………….

5.Rm. Sărat 27 p.

6.Aerostar 24 p.

Un comentariu

  1. …bunicii vstrii.dintr un început 1968 …1971 ai uzinei mecanice buzau cu antrenorul nea jenica luca , și echipa cu aprox.; IONITA (prisparu ) STOICA , IVANESCU , VATCU ,NAFTAN , TITEL BUNAZIUA , LOLICA CALOIANU ,MILITARU M. ,PUIU RUSEN ,MIRCEA TOADER , SOREL ( BLEOTU ‘) GHINEA , CHITU , BADIN ,NEDELCU ( LONE ) ,NEDELCU ( fratele lui LONE NEDELCU ) , ( ARGHIR ) TANASE , RICU VOICU ) MARCEL PATRASCU , GANZ ,o echipă valoroasă care infrangea in crang OTELUL GL.div.B cu 2 – 1 in cupa RO , 1 – 0 cu CONSTRUCT. GL. după finala cupei RO cu STEAUA BUC .si alte rezultate pe care valorosul jurnalist sportiv P. VRABIESCU nu uita să le menționeze la începutul fiecarei saptamani in ” viata buzăului ” cu criticile și evidentierile corecte și nepărtinitoare. Lupta mare din acele vremuri erau consemnate între noi ” metalul bz. ” si echipa aviatorilor din Bobocu ‘ echipa sub protecția distinsului om de fotbal generalul NICULESCU, nu îi putem uita nici pe valoroșiiCORNEA ,PREDA , PORTARULsoimilor și multi altii .Din pacate CORNEA și a găsit sfârșitul pe oglinda lacului Luciu când a vrut să sperie cu avionul pescarii aflați la treaba ., PREDA , un bun profesionist in ale aviației și un fotbalist atacant de excepție și a găsit sfârșitul…paremi se in ANGOLA la instruirea pionierilor in ale aviației din acea tara .Atât echipa nstra cat si conducerea de la a cea vreme ; director TINTE , cont.sef GELU I , PAVEL ( tatica ) și multi altii neponeniți din lipsa de aducere aminte , eram un tot unitar și pe teren luptam pt.culorile clubului si a orasului BUZAU …Locurile deobicei ocupate 5 – 8 tinand cont ca majoritatea componentilor aveam si functii de conducere in întreprinderile unde ne desfasuram activitatea prof., ingineri , tehnicieni ,prof .muncitori cu înaltă calificare etc .și trebuia și acolo sa ne achitam de sarcini .Hai ca v am plictisit si închei in numele foștilor echipieri , uni in viata alții dusi pe drumul fără întoarcere , sanatate , bucurii si succes in fr.sport pe care la ti imbratisat , să vă felicităm pt clasarea pe podiumul seriei din care face ti parte .

Articole similare