Politic

Echipa lui Gabriel Avrămescu, la conducerea PNL Buzău

Aproape 400 de membri ai filialei buzoiene a Partidului Național Liberal au participat, sâmbătă, la lucrările Consiliului de Conducere Județean, pe parcursul căruia a fost ales președintele și Biroul Politic Județean al acestei formațiuni politice

Deputatul Gabriel Avrămescu a devenit președinte cu acte în regulă al filialei PNL Buzău, fiind votat de 345 din cei 376 delegați. Contracandidații acestuia, Valeriu Marcu și Mircea Ion, au obținut cinci, respectiv un vot „Delegaţii la conferinţa judeţeană mi-au acordat încrederea pentru un mandat ales, şi nu numit cum a fost până acum; aşa cum aţi văzut, avem o organizaţiei unită, pregătită de treabă, pregătită să câştige alegerile şi sunt mulţumit că toţi cei care au fost astăzi prezenţi aici au văzut că renaştem, că începem să creştem şi să ne ridicăm. De asemenea, mă bucur că am ieşit cu o echipă unită din aceste alegeri interne. Urmează organizarea cu adevărat politică a partidului: numirea secretarului general, a secretarilor (generali, n.r.) adjuncţi, numirea responsabililor de zonă, de localităţi, de reţele electorale; practic, bucătăria internă a unui partid. Asta urmează, pentru că noi ştim ce avem de făcut”, a spus Avrămescu.

Cu aceeași ocazie, a fost stabilită prin vot și componența Biroul Politic Județean. Astfel, funcțiile de prim-vicepreședinți au revenit senatorului Vlad Pufu, respectiv primarului comunei Scutelnici, Constantin Rusen, care au obținut 316, respectiv 257 voturi, din 360 valabil exprimate.

Cei opt vicepreședinți ai organizației județene PNL sunt Gheorghe Firon, Viorel Holban, Ionuț Iuga, Vasile Dobre, Mircea Posea, Daniel Țiclea, Florin Năstase și Amalia Epuran. De asemenea, au fost desemnați 15 membri în Biroul Politic Județean, președintele Comisiei Județene de Revizie și Cenzori, al Comisiei de Arbitraj Județeană, precum și trezorierul filialei PNL Buzău.

Articole similare