luni, 01 iunie 2020

Echipa de handbal feminin își conturează deja lotul pentru sezonul viitor

• Gloria mai pregătește o lovitură: Bianca Bazaliu!

Handbalul românesc este în pauză în acestă perioadă, dar pe piața transferurilor activitatea continuă . Cel puțin până la ora apariției pandemiei de coronavirus, mai multe cluburi lucrau deja la pregătirea sezonului următor.

Gloria Buzău este unul dintre ele, anunțând deja patru transferuri pentru noul campionat: muntenegren­cele Dijana Ujkic (extremă dreapta, 23 de ani) și Bobana Klikovac (pivot, 24 de ani), macedoneanca Elena Livrinikj (inter stânga, 27 de ani) și tânăra ro­mâncă Patricia Moraru (inter stânga, 19 ani).

Bazaliu în atenția Gloriei Buzău

© FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro

În atenția echipei buzoiene, în perspectiva sezonului viitor, s-ar afla, conform ultimelor informații, interul stânga Bianca Bazaliu (23 ani), jucătoare împrumutată de CSM București la Corona Brașov, formație desființată între timp după scandalul de dopaj.

Componentă a echipei naționale, Bianca Bazaliu nu mai joacă handbal de la sfârșitul lunii noiembrie, de când clubul brașovean a intrat în scandalul „metodelor interzise”, prin faptul că și-a îndrumat sportivele să apeleze la o terapie cu laser intravenos. Înaintea împrumutului la Corona Brașov, jucătoarea își prelungise contractul pe încă un sezon cu CSM București. Gruparea din ­Ca­pitală nu a inclus-o în planurile pentru viitoarea ediție de campionat, cel puțin până când s-a declanșat criza cauzată de pandemia de coronavirus.

În 2014, Bianca Bazaliu a fost componentă a echipei de junioare a Ro­mâ­niei care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia. Baza­liu s-a clasat atunci a doua în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, și a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun inter stânga al competiției. De serviciile handbalistei se mai interesează și Minaur Baia Mare, dar Gloria pare a fi favorită pentru semnătura Biancăi.

1 COMENTARIU

  1. isi bat joc de banii buzoienilor fara scrupule cu salarii nesimtite ! Primarul vrea astfel campanie electorala ! RUSINE !!!!!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!